Problema Faza Scurta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Faza Scurta

faza scurta nu functioneaza, restul luminilor sunt OK, inclusiv proiectoare.
    sigurante faza scurta ok
    am citi pe forum: probema este blocul de lumini.
    As vrea totusi sa ma ajute cineva cu schema circuitului electric pentru faza scurta. in cutia de relee sunt 3 relee pentru faza scurta. nimeni nu a mentionat ca ar putea fi o problema la acele relee. care este rolul lor?

am gasit pe un blog urmatoarea solutie si nu am inteles partea cu inlocuirea contactului defect cu un releu, concret cum anume se comanda releul respectiv? se pune un intrerupator separat?

' probleme faza scurta logan
    DEFECTIUNE INDCATA DE CLIENT: LIPSA FAZEI SCURTE.
    VERIFICARI:

SE VERIFICA SIGURANTELE FAZEI SCURTE SI PREZENTA TENSIUNII.
    SIGURANTE BUNE,TENSIUNE LIPSA PE AMBELE SIGURANTE.
    SE DESFACE COCHILIA VOLAN CU TORX 25.
    SE DESFAC CELE DOUA SURUBURI DE FIXARE A BLOCULUI DE LUMINI.
    SE VERIFICA PREZENTA TENSIUNII PE FIRUL ALB LA COMUTARE PE FAZA SCURTA PE FIR ALB GROS;FIRUL ESTE IN PARTEA DREAPTA A MUFEI,SUNT TREI MARO(FAZA LUNGA),ROSU(ALIMENTARE) ,ALB(FAZA SCURTA)
    TENSIUNE LIPSA-SE INLOCUIESTE BLOCUL DE LUMINI.

PRETUL UNUI BLOC DE LUMINI ESTE DE 125 LEI,TIMPUL DE REMEDIERE APROXIMATIV 30MINUTE.PENTRU CEI CARE NU AU POSIBILITATEA SA-L INLOCUIASCA SE POATE UN RELEU CU CONTACT NORMAL INCHIS(RELEUL DE BLOCARE ELECTROMOTOR DE LA O ALARMA),EXISTAND POSIBILITATEA DE A BYPASA CONTACTUL ARS.FIRELE SE LIPESC PE SPATELE BLOCULUI IAR RELEUL SE AMPLASEAZA IN COCHILIA VOLAN(VARIANTA ACEASTA VA COSTA 25LEI). '

Nu ai relee pentru faruri; cel mai probabil, blocul de lumini.
    Uite detalii aici.
    Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
    Last edited by IancuMIC; 29 June 2013, 20:37.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google