Airbag.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, aia e bara.
    Eu ma refeream la piesa de sub bara, la armatura: e o traversa metalica chiar sub bara de plastic. Din cate sa vede e indoita spre interior la mijloc si automat e plecata spre exterior la margine. Probabil ca a tras putin si de lonjeroane.
    O sa vezi mai bine la service cand se demonteaza bara, o sa-ti dai seama ce spun.
    Eventual poate mai postezi aici dupa constatare, sunt curios daca am avut dreptate
    Cat despre calculator, ai perfecta dreptate. Se stocheaza datele impactului.
    Sistemul de airbag functioneaza la fel de la dacie pana la aston martin.
    Nu te mai lua dupa toti filfizonii cu figuri in cap, care au impresia ca loganul e "caruta".

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
      ,iei doar pa cel de la sofer,cu verificarea rezistentei ambelor aibaguri,sa nu ai surpriza ca se aprinde becu airbag dupa un timp
      )
      Si cum durerea mea verifici tu rezistenta airbagului, cu multimetrul?
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by avenger13 View Post
        Salut!
        Nu am reusit sa opresc la timp asa ca am intrat cu botul de la Logan in el.
        Voi ce credeti?
        Eu repet; nu au fost conditiile de asa natura incat sa se declanseze airbag-urile; pur si simplu sistemul nu a detectat o decelerara suficient de brusca.
        Din cate vad, ai franat, atenuand oarecum forta impactului, iar bara parasoc, asa i se mai spune, are tocmai rolul de a absorbi socurile; iti faci probleme inutil.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

salutare tuturor. probabil acest mesaj nu este la locul lui, dar daca stie cineva sa-mi spuna cum se blocheaza calculatorul airbagului cu ddt? trebuie sa schimb contactorul rotativ si nu vreau sa "afectez" calculatorul.
          multumesc.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google