Airbag.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am citit in manualul de service logan pag.1293 la FUNCTIONARE:
    "-centurile de securitate retin soferul si pasagerii din fata
    -airgagurile frontale se umfla:
    -incepand cu centrul volanului astfel incat sa protejeze capul soferului
    - incepand cu plansa de bord si protejeaza capul pasagerului fata"
    iar la pagina 1298:
    " IMPORTANT
    centura de securitate fata este prevazuta sa functioneze cu un airbag frontal"
    dupa parerea mea nu prea te lamureste, dar se pare ca centura face parte din scenariul declansarii airbagului.
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

si tu chiar crezi ca o sa gasesti ceva util in manualele dacia?Nu face parte din nimic ... Sunt in tandem piesele astea 2 .. Una fara cealalta e nasol ... 1 centura fara airbag .. Te duci sub bord ... 2 airbag fara centura arsuri si fracturi cervicale toracale etc ... Impreuna ... Te dai jos si injuri ...
      sigpicMy ride

Comment

Loganul n-are senzori in cupla centurilor, deci nu afecteaza cu nimic deschiderea airbagurilor.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
          Vali, daca nu ma insel eu, ce spui tu e valabil la renault, unde exista senzori de centura. Loganul n-are, asa ca airbagurile trebuiau sa se deschida daca impactul a fost suficient de puternic.
          Da, Seba, astea sunt pentru Renault, la Logan nu se aplica. Airbagul se declanseaza daca viteza avuta la impact este destul de mare (Nu sunt sigur dar undeva intre 20 si 30 km/h).

Comment

Originally posted by andrei View Post
            Loganul n-are senzori in cupla centurilor, deci nu afecteaza cu nimic deschiderea airbagurilor.
            eu cand am montat husele pe lauretu meu am vazut niste fire sub scaun.Si la sofer si la pasager alea ce o fi?Si eu stiam ca centura are legatura cu airbagu.Daca nu ma insel a fost un caz la stiri unde nu sau declansat airbagurile pentru ca nu avea centura si nu putea sa dea firma in judecata.Asa stiam eu...Acuma presupun ca baietii de la dacia trebuiau sa resecte niste standarte nu stiu.

Cei cu dovezi au dreptate ...nu de as fi eu ala )

Comment

Ai airbaguri laterale? Oricum, iti zic 100% ca nu exista cablaj si senzor in cuplele centurilor.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                Ai airbaguri laterale? Oricum, iti zic 100% ca nu exista cablaj si senzor in cuplele centurilor.

nu nu am.sunt optionale cred....dar intrebam ce este cu caqblurile alea....

respect

Acum cat de off e nu stiu...Am fost acum si mam uitat e un cablu cu o mufa verde tras in fata scaunului acolo e legat(partea unde e maneru de miscat scaunu fata/spate-sus/jos)
                Last edited by andrei; 22 July 2008, 13:24.

Comment

Cablurile alea chiar nu-mi dau seama unde duc, mai ales ca nu ai airbgauri laterale. Poate le faci o poza, sa vedem ce si cum. Au ceva marcaj pe ele?

Comment

Pe mufa scrie PBT H 077(sau 007 :P).Uite si cateva poze este foarte greu de capturat pozitie naspa.

P.S. Cablul intra intro cutiuta neagra(nu e patrata mai mult ovala) da nu pot spune ce este si cum am zis seafla in partea din fata a scaunului.
                    Attached Files

Comment

Ai scaune de la versiunile cu incalzire. De aia si mufa si cablajele sunt acolo. Daca ai pune o poza cu eticheta de pe staplul din dreapta am elucida misterul.

Comment

Si incalzirea aia se poate folosi sau is puse doar asa?
                        Attached Files

Comment

Da, asta e, sunt scaune de pe versiunile cu inclazire. Daca pui pernele pe scaune si butonul de comutare, da, se poate folosi incalzirea.

Comment

Eu nu am intrebat asta din cauza faptului ca sunt nervos !! VAI ca de ce nu s-au declansat airbagurile pentru ca stiu k mi`ar fi facut mai rau dar am intrebat sa ma informez pentru ca multi mi`au zis sa dau dacia in judecata ca nu au sarit airbagurile.

Comment

I-auzi tati ... Cine te-a invatat? ) zi-le la baietii mecanici sa se informeze inainte sa faca afirmatii dinastea ... Ca vai ca nu au sarit airbagurile .. Ce e I10? ) oricum, ca baiat cu capul pe umeri cum te stiu ai facut bine ca ai pus problema aici si baietii dotati te-au elucidat
                              sigpicMy ride

Comment

Sa se dea pe ei in judecata ca nu au purtat centura.
                                Trebuiau sa sara airbagurile normal da asta e centura conteaza mai mult decat airbagu.
                                Daca se decalnsau aibagurile cum nu aveau centura se putea lasa urat: nasuri sparte gaturi rupte fracturi de brate.Asa ca mai bine ca nu au sarit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google