Cum sa dai Dacia in judecata, cand n-au fost indeplinite conditiile de deschidere a airbagurilor?
Airbag.
Collapse
X
-
-
Acum am vazut ca e "trendy" sa dai in judecata tot ce prinzi, tot ce poti.
Stiu asta destul de bine, caci lucrez intr-un mediu, in care malpraxisul exista ( din pacate).
Insa trebuie sa ai o baza legala, in care poti da in judecata.
Dar na, asa e romanul, poate mai face un ban necinstit.
PS1: fara referire neaparat la cel ce a deschis threadul.
PS2: ia-ti gandul de la a da in judecata Dacia, nici nu iti accepta procesul. Vezi cu ce avocati vb, ca iti iau banii fara sa stea prea mult pe ganduri.
Imi pare rau de necazul tau.
Comment
-
Originally posted by zeinedin View PostEu nu am intrebat asta din cauza faptului ca sunt nervos !! VAI ca de ce nu s-au declansat airbagurile pentru ca stiu k mi`ar fi facut mai rau dar am intrebat sa ma informez pentru ca multi mi`au zis sa dau dacia in judecata ca nu au sarit airbagurile.
cand conditiile astea sunt indeplinite, da-i in judecata. Altfel, n-ai nici o sansa. Daca se dovedeste ca airbagurile sunt ok si deceleratia masinii a fost sub limita declansarii airbagurilor, ai pierdut o groaza de bani, de timp, si de nervi.
acu' sa-ti mai zic ceva: la cum arata masina aia, impactul n-a fost la 140+30=170km/h. Maxim 20km/h...Caz in care, nu prea trebuiau sa sara airbagurile. Gandeste-te ca la o franare violenta, daca nu se asteapta pasagerul la frana, sare de pe scaun in parbriz daca nu poarta centura. Doar n-ai vrea sa sara airbagurile cand franezi "blana".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Din ce am inteles masina cealalta ar fi mers in acelasi sens, deci 140-30=110 km/h, oricum nici asta nu a fost, pentru ca masina nu e avariata grav.
Comment
-
La Logan nu exista senzori de impact pentru airbagurile frontale, ci doar senzor de deceleratie.
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostUnde scrie ca trebuie sa fie puse centurile ca sa se deschida airbag-ul?Nu vezi ca sunt sute de accidente cu oameni morti din cauza ca nu au purtat centura..Si daca te uiti la masinile implicate sunt declansate airbag-urile.Io unu nu cred treaba asta pana nu vad scris undeva concret!
Comment
-
@alexNeagu: Decat un senzor exista, si e plasat sub suportul de pahare.
Comment
Comment