Airbag.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum sa dai Dacia in judecata, cand n-au fost indeplinite conditiile de deschidere a airbagurilor?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Acum am vazut ca e "trendy" sa dai in judecata tot ce prinzi, tot ce poti.
      Stiu asta destul de bine, caci lucrez intr-un mediu, in care malpraxisul exista ( din pacate).
      Insa trebuie sa ai o baza legala, in care poti da in judecata.
      Dar na, asa e romanul, poate mai face un ban necinstit.
      PS1: fara referire neaparat la cel ce a deschis threadul.
      PS2: ia-ti gandul de la a da in judecata Dacia, nici nu iti accepta procesul. Vezi cu ce avocati vb, ca iti iau banii fara sa stea prea mult pe ganduri.
      Imi pare rau de necazul tau.

Comment

Originally posted by zeinedin View Post
        Eu nu am intrebat asta din cauza faptului ca sunt nervos !! VAI ca de ce nu s-au declansat airbagurile pentru ca stiu k mi`ar fi facut mai rau dar am intrebat sa ma informez pentru ca multi mi`au zis sa dau dacia in judecata ca nu au sarit airbagurile.
        inainte sa te gandesti sa-i dai in judecata, cere expertiza tehnica detaliata, raportul politiei referitor la accident. Din toate astea trebuie sa reiasa ca airbagul n-a sarit, desi deceleratia masinii a fost peste pragul de declansare al airbagului (care prag de declansare ar trebui sa-l obtii de la renault sau de la dacia printr-o cale legala-avocat sau altfel, nu stiu cum).
        cand conditiile astea sunt indeplinite, da-i in judecata. Altfel, n-ai nici o sansa. Daca se dovedeste ca airbagurile sunt ok si deceleratia masinii a fost sub limita declansarii airbagurilor, ai pierdut o groaza de bani, de timp, si de nervi.
        acu' sa-ti mai zic ceva: la cum arata masina aia, impactul n-a fost la 140+30=170km/h. Maxim 20km/h...Caz in care, nu prea trebuiau sa sara airbagurile. Gandeste-te ca la o franare violenta, daca nu se asteapta pasagerul la frana, sare de pe scaun in parbriz daca nu poarta centura. Doar n-ai vrea sa sara airbagurile cand franezi "blana".
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Din ce am inteles masina cealalta ar fi mers in acelasi sens, deci 140-30=110 km/h, oricum nici asta nu a fost, pentru ca masina nu e avariata grav.

Comment

Ia uitati'va aici ... Accident petrecut astazi :

Nu avea mai mult de 30km/h. Airbagul normal ca nu s'a deschis pentru ca nici macar nu a trecut de radiator ... ( iar senzorii sunt montati in jurul axului frontal )

Comment

La Logan nu exista senzori de impact pentru airbagurile frontale, ci doar senzor de deceleratie.

Comment

Eu cred ca ar trebui sa aiba si senzori de impact. Nu credeti?

Comment

Loganul ar trebui sa aiba multe, dar dupa cum stim este o masina low cost.
                  Dupa cum a zis andrei "Loganul nu are senzori frontali", are doar un senzor de deccelerare care este pus pe ECU-ul de airbag in centrul masinii.

Comment

Originally posted by soboBN View Post
                    Unde scrie ca trebuie sa fie puse centurile ca sa se deschida airbag-ul?Nu vezi ca sunt sute de accidente cu oameni morti din cauza ca nu au purtat centura..Si daca te uiti la masinile implicate sunt declansate airbag-urile.Io unu nu cred treaba asta pana nu vad scris undeva concret!
                    Nu cred ca vrei sa te plesneasca peste fata cu 200km/h airbagu cand esti cu fata la 1cm de volan,cred ca iti scoate capu pe geamu din spate daca se intampla.

Comment

Deci pana la urma cum e?
                      Air bag-urile nu se deschid fara centura de siguranta??

Comment

Airbag-urile se deschid indiferent daca ai sau nu centura de siguranta., dar spre binele tau este bine sa pui si centura de siguranta.

Comment

Chiar, unde se afla senzorii de airbag?

Scrie corect!
                          Last edited by andrei; 29 July 2008, 20:17.
                          drive with speed than you die fast

Comment

Intreaba la intalnire ... O sa ti se arate si o sa intelegi mai mult decat daca ti se va spune ... Si pt asta ... Foloseste functia search :d
                            sigpicMy ride

Comment

#alexneagu : senzori se scrie cu 2 I si pune la sfarsit "?" ca sa intelegem
                              Cumpar volan de Duster

Comment

@alexNeagu: Decat un senzor exista, si e plasat sub suportul de pahare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google