Originally posted by petroman
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Originally posted by FLORYNSa vezi ce te sparg eu pe tine cu prima ocazie cand te vad, si Brutus iti da apa la moara, asa deci...
Si acum sa trecem la lucruri mai serioase, daca vrei mai Sony cred ca te pot rezolva. Suna-ma!
Cu stima, FLO.
eu iti scriu atat de des
poate m-am purtat urat,
dar sa stii ca te-am iubit.
ma inec in ochii tai larolararolei,
plange lumea dupa ei larolararolei.
esti un inger pe pamant,
despre tine cant,
da o sa te sun sau te sun maine daca nu uit... deci vreau si eu deci rezolva-ma
don`t touch this tanananan
don`t touch this tanananan
sigpic
Comment
-
Originally posted by petromanas vrea sa schimb lumina din bord cu alta culoare ma poate ajuta cineva cu ceva indrumari
Treci pe PM
[QUOTE=FLORYN]Si acum sa trecem la lucruri mai serioase, daca vrei mai Sony cred ca te pot rezolva. Suna-ma!
QUOTE]
Daca nu te suna el ... ma bag eu, sau macar asa pe langa.
Last edited by andrei; 8 December 2007, 11:46.sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Stergatoare noi
Au aparut in Carrefour stergatoare cu grafit 5.5 ron bucata (Germania) ,si stergatoare cu teflon la acelasi pret (China ) . Eu am cumparat din cele cu grafit si sunt excelente.Zgomot zero chiar si pe uscat.Pretul este pe bucata nu pe pereche.
Comment
-
E tot stergatorul sau numai lamela?
Comment
-
au ajuns stegatoarele taica , belea belea, daca erau egale ar fi fost ok ala de dr e mai scurt.
Comment
-
Mai fratilor toate merge bine la inceput si sunt perfecte si ale mele erau bune si nu faceau zgomot ,nu sareau dar dupa 6 luni este prapad ,atunci sa spuneti voi parerea ,acum este prea devreme"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Stergator
Originally posted by BRUTUSANFMai fratilor toate merge bine la inceput si sunt perfecte si ale mele erau bune si nu faceau zgomot ,nu sareau dar dupa 6 luni este prapad ,atunci sa spuneti voi parerea ,acum este prea devreme
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFMai fratilor toate merge bine la inceput si sunt perfecte si ale mele erau bune si nu faceau zgomot ,nu sareau dar dupa 6 luni este prapad ,atunci sa spuneti voi parerea ,acum este prea devreme
Comment
-
sa vedem cat ma tin Bosch-urile astea de le-am pus acum.
Comment
Comment