sant niste stergatoare de la firma racing daca nu ma ansel , nu au de loc metal an ele , doar cauciuc , sterg si pe parbriz uscat fara sa faca zgomot, le recomand tuturor,la un pret de 18 -20 lei
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Originally posted by levisusant niste stergatoare de la firma racing daca nu ma ansel , nu au de loc metal an ele , doar cauciuc , sterg si pe parbriz uscat fara sa faca zgomot, le recomand tuturor,la un pret de 18 -20 lei
Si ale noastre am mers perfect si nu scartaiau dar dupa cateva luni au inceput sa faca galagie"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by Sp!keRotiti stergatoarele la 180grade ...
Comment
-
Am si eu probleme cu stergatoarele, iar dupa ce am citit pe forum m-am suparat si am mers ieri la carrefour colentina, pe ploaie torentiala si "zgomot asurzitor" sa iau altele noi. Astea care le am sunt originale si le am de 7 luni.
Dar cred ca sunt pre multi loganisti frate ca nu mai aveau stergatoare TypeR si nici Aero decat de astea mici. In rest nimic!
Sa luati mai putine sa ajunga la toti!Logan - siguranta si incredere!
Comment
-
Originally posted by razvan2007Am si eu probleme cu stergatoarele, iar dupa ce am citit pe forum m-am suparat si am mers ieri la carrefour colentina, pe ploaie torentiala si "zgomot asurzitor" sa iau altele noi. Astea care le am sunt originale si le am de 7 luni.
Dar cred ca sunt pre multi loganisti frate ca nu mai aveau stergatoare TypeR si nici Aero decat de astea mici. In rest nimic!
Sa luati mai putine sa ajunga la toti!
Comment
-
Originally posted by nsaAm si eu o intrebare (daca s-a mai discutat imi cer scuze). Cum se pot roti stergatoarele la 180 de grade ca sistemul de prindere de brat nu permite montarea inversa iar -"cheia" de pe stergator este prinsa in nit?
Pun si pagina din manual unde arata cum se face desfacerea lui.
Comment
-
So... sunt in mare 3 componente:
1. bratul stergatorului
2. adaptorul din plastic
3. stergatorul
Piesa 2 are rolul de a "conecta" stergatorul de brat. Bratul stergatorului e la capat sub forma de carlig. Acest carlig vine in exteriorul adaptorului. Adaptorul are pe una din laturi o canelura in care intra tija de la mijlocul stergatorului, sau axul.
Cand ne referim la a roti stergatorul la 180 grade, pur si simplu scoatem adaptorul de pe stergator (ax / tija) si il rotim la 180 pe urma il conectam innapoi pe (ax / tjia). Aceasta operatie NU IMPLICA DETERIORAREA / MODELAREA / MODIFICAREA. E ca si cum ati pune stecherul in priza, nu are importanta cum il introduci.Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic
Comment
-
Are dreptate culaurentiu, asa se face si merge fara probleme.
Comment
-
Apropo, problema triunghiului lasat de stergatoare pe mijloc am rezolvat-o partial 3/4 cu stergatoare de dim. diferite, respectiv 60 sau 65 cu 45 cm. Cel mai mare in partea soferului si cel mai mic in dreapta. O sa ma mai uit o data sa va zic exact dimensiunile.Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic
Comment
-
60 cm pe stanga cu 45 cm pe dreapta.
Pe stanga n-are cum sa fie 65 cm, ca se lovesc intre ele.
Comment
-
Originally posted by andreiDesfaci stergatorul din mecanismul anti-furt si il intorci.Originally posted by culaurentiuBratul stergatorului e la capat sub forma de carlig.
Comment
Comment