Am vazut de curand stergatoare de iarna in magazine...Stie cineva cat de eficiente sunt?
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Si cam ce avea diferit stergatoarele alea de iarna? Presupun ca un material mai rezistent la temperaturi scazute.
Comment
-
Daca bratele sunt torsionate prost se schimba pe garantie.
Comment
-
Da, dar eu am tot Alca normale, si tot scartaie,ce ii drept sterg ok nu lasa dungi da cand le apuca scartaitul sterg sacadat, si lasa urme:| deci tin sa cred ca is de toata jena bratele de la stergatoare!Niste brate de toata cacaoa :-jsigpic
Comment
-
Pai atunci asa o sa zica si aia laservice. La mine au mes foarte bine stergatoarele 6 luni pana acum cadn a venit frigul. De aici si problemele. Au inceput sa scrtaie dar in primul sfert al unu ciclu de stergere. Adica scaratie de cand pleaca din pozitia de oprit pana ce se ridica un pic si porma nu se mai aud. Cand coboara iar asa . Inainte sa se opreasca scartaie.1.5 dc
Comment
-
@TopCat: Se ia frumos un brat, se desface, se pune langa unul nou si daca nu e la fel se schimba pe garantie.
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostDa, dar eu am tot Alca normale, si tot scartaie,ce ii drept sterg ok nu lasa dungi da cand le apuca scartaitul sterg sacadat, si lasa urme:| deci tin sa cred ca is de toata jena bratele de la stergatoare!Niste brate de toata cacaoa :-jsigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
@bogdan_1984: In primul rand eu am spus ca bratul sa fie dat jos in service si pus langa unul nou, asa se face verificarea. Daca este neconform se fac poze, se trimit in Pitesti si se da verdictul. In al doilea rand cine crezi tu ca ia in seama "sigiliul" ala?
Comment
Comment