[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vazut de curand stergatoare de iarna in magazine...Stie cineva cat de eficiente sunt?

Comment

• Nu nu stiu cat sunt de eficiente,,
      Eu vara am stergatoare flat no name(dar e al treilea set si deabea asta sterge bine si nu scartaie) si ptr iarna mi-am pus alca normale (sterg super dar..Scartaie ingrozitor)

Comment

• Si cam ce avea diferit stergatoarele alea de iarna? Presupun ca un material mai rezistent la temperaturi scazute.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Erau mai rigide sa zic asa...Practic lamela era mai inalta...Nu le-am desfacut pentru ca erau sigilate in cutie...Deci nu stiu ce material erau.

Comment

• Eu am stergatoare victor,din alea aero,dar sunt de rahat.Scartaie dupa 2 luni de cand le-am luat.Si mai nou de cand a venit frigul nici nu mai sterge capatul de la unul din ele.Cred ca masina are ceva la stergatoare,adica bratele au o problema.
            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Daca bratele sunt torsionate prost se schimba pe garantie.

Comment

• Pana la urma din cat am citit pe aici alea Alca par ar fi cele mai bune.
                Raportul calitate pret este cel care ma convinge sa imi iau si eu.

Comment

• Da, dar eu am tot Alca normale, si tot scartaie,ce ii drept sterg ok nu lasa dungi da cand le apuca scartaitul sterg sacadat, si lasa urme:| deci tin sa cred ca is de toata jena bratele de la stergatoare!Niste brate de toata cacaoa :-j
                  sigpic

Comment

• @andrei:
                    Si de unde stim daca bratele sunt torsionate prost? Si mai ales, cum le explicam si demonstram asta celor din service, ca doar "toate face la fel" ?
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Pai atunci asa o sa zica si aia laservice. La mine au mes foarte bine stergatoarele 6 luni pana acum cadn a venit frigul. De aici si problemele. Au inceput sa scrtaie dar in primul sfert al unu ciclu de stergere. Adica scaratie de cand pleaca din pozitia de oprit pana ce se ridica un pic si porma nu se mai aud. Cand coboara iar asa . Inainte sa se opreasca scartaie.
                      1.5 dc

Comment

• @TopCat: Se ia frumos un brat, se desface, se pune langa unul nou si daca nu e la fel se schimba pe garantie.

Comment

• Este sigiliu pus pe surubul bratului, asa ca daca se da jos, se pierde garantia
                          sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
                            Da, dar eu am tot Alca normale, si tot scartaie,ce ii drept sterg ok nu lasa dungi da cand le apuca scartaitul sterg sacadat, si lasa urme:| deci tin sa cred ca is de toata jena bratele de la stergatoare!Niste brate de toata cacaoa :-j
                            schimba bratele stergatoarelor, si daca tot asa fac, fugi pana la service, sau trimite un mail la VC pentru a afla problema.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                              Este sigiliu pus pe surubul bratului, asa ca daca se da jos, se pierde garantia
                              Frmos ai punctat bogdane, tare sunt curios sa vad replica la postul tau

Comment

• @bogdan_1984: In primul rand eu am spus ca bratul sa fie dat jos in service si pus langa unul nou, asa se face verificarea. Daca este neconform se fac poze, se trimit in Pitesti si se da verdictul. In al doilea rand cine crezi tu ca ia in seama "sigiliul" ala?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google