[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• uite si replica :P Vineri ma duc in service pentru o problema. Am sa le spun ca am probleme cu stergatorul, sa vad ce zic si daca nu imi convine le propun si varianta cu comparatul, dar sper sa nu pierd nici o garantie daca este in regula bratul
    sigpic

Comment

• Sunt curios ce zic aia de la service

Comment

• Da bogdan sa ne zici si noua care o fi raspunsul cu care o sa se "scoata" aia din service, legat de faza cu bratele stergatoarelor!
        Daca e de bine, atunci o sa ma duc si eu sa le zic numai bine se apropie revizia de 45, si ii paste o vizita:P
        sigpic

Comment

• @bogdan_1984: Sa fim seriosi, se pierde garantia pentru un amarat de marcaj de siguranta...
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Off topic: am vrut sa imi pun boxe ovale pe spate si mi-au zis ca imi pierd toata garantia pe toata caroseria, daca tai din tabla. Deci, ce treaba are tabla de la boxe din spatele tetierelor cu toata caroseria??? Ei au alta mentalitate...De idioti.
            sigpic

Comment

• OFF pai da nu sti tu bogdan ca pe acolo se scurge ce-a mai mare cantitate de apa de pe masina, si apare rugina acolo pe unde ai taiat tu iar in decurs de 2 zile se extinde peste tot si iti rugineste toata masina
              gata am terminat
              sigpic

Comment

• Am fost in service. S-a rezolvat totul. Inclusiv stergatoarele. Tot ce mi-au facut ei a fost sa imi intoarca suportul de plastic care prinde stergatorul de bratul de metal si rezultatul este ca nu mai sare stergatorul din fabrica. Incercati si voi asta, poate da rezultate bune asa cum a dat la mine.

Numai bine!
                sigpic

Comment

• Si cum anume l-a intors?
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Nu mai stiu exact cum. Incearca sa le intorci, poate ca si stergatorul trebuie intors. Cert e ca nu mai sare de pe parbriz.
                    sigpic

Comment

• Nu prea inteleg ce ti-au facut...Care suport? Intors unde?

Comment

• Eu cred ca a vrut sa zica ca l-a dat jos si l-a intors cu 180grade.
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Si eu sunt de aceeasi parere, ca la dat jos stergatorul de pe brat si l-au intors 180 ca altcumva nu vad cum si ce sa fi intors la el
                          sigpic

Comment

• Si care e efectul?
                            Asta a mers din nimereala zic eu, ca o explicatie logica nu vad...

Comment

• Pai cred ca or facut si chestia asta ce-i de la service numai pentru a nu zice ca nu sau atins de stergatoare,oricum eu nu-i vad rostu la faza cu intorsul,am facut si eu azi cu ele asa dat 2 spritzuri si tot scartaie, stergatoare cumparate de 3 luni :-j,
                              sigpic

Comment

• Rasuceste doar suportul de plastic care prinde stergatorul de bratul de metal. Nu am fost atent la ce a facut, dar asa parca tin eu minte ca a facut.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google