[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am gasit solutia!!! Le schimb de fiecare data cand incep sa sara sau sa faca zgomot . Am tot cautat alte solutii si nu am gasit. Stergator de 100 de lei nu imi permit asa ca iau mai ieftine si tot merg acolo 2-3 luni.
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

• aero no-name din careffour unul de 52cm celalalt de 60 cm ,le-am facut prima proba ,cred ca au meritat ce 17 ron cheltuiti pe amindoua , la pretul asta pot sa le schimb odata la citeva luni fara probleme , chiar o sa iau doua sa fie de rezerva
      plus de asta cel de 60 iti ofera o vizibilitate uriasa [triunghiul mort de sub oglinda dispare aproape total]
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Si eu am luat acuma din Real stergatoare Aero Mega Drive, unul de 53 si celalalt de 51, inca nu le-am pus pe masina, sper sa-mi fac timp, si ale mele au costat 17,5 lei buc. Si eu sunt de aceeasi parere cum a zis mmaxalb,(nu mai are rost sa ma stresez care sunt bune si care nu)o sa le schimb odata la 2-3-4 luni,depinde cum se satura de viata!Nici nu mai are rost sa ma agit!:-j
        sigpic

Comment

• Eu am stergatoare victor,din metro,si le-am intors si nu mai scartaie.Tine figura cu intorsul.
          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Salut Baieti. Eu Am Un Laureate Cu 4000km Si Fac Stergatoarele Ca Dracu.cred Ca Solutia Consta In Cele De Silicon

Comment

• Sau unele tip aero...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Alca din Carefour de preferinta.

Comment

• Tot aero mega drive am luat si eu( 53 cm si 51 cm), instalate acum, merg bine, nu scartaie,nu sar si nu lasa urme. Sa vedem insa pentru cat timp

Comment

• Am luat din Real si eu o pereche de stergatoare ''moderne'' si scartaie numai pe geamul ud....Cand e uscat nici nu le auzi pe parbriz.....De ce oare?Si cum sta treaba cu intorsul?Multam fain....

Comment

• Pur si simplu. Varful de la stergatorul din stanga (de la sofer) care e indreptat inspre dreapta il aduci inspre stanga, sau mai pe scurt, il intorci cu 180 grade (ca daca il intorci cu 360 il aduci la pozitia initiala) si plasticul care prinde stergatorul de bratul de metal il rasucesti cu 180 grade. Dar incearca asta cu cele stock, poate o merge (la mine a functionat asa). sau incearca sa le inversezi intre ele: dreapta - stanga; stanga - dreapta. spor!
                      sigpic

Comment

• Si eu zic ca-s de 307. Ce e in spate, e super tare....

Comment

• Am si eu o problema cu stergatorul din stanga. Dupa cateva luni a inceput sa "sara" si sa lase niste dungi de apa foarte apropiate (ca niste raze). Am schimbat stergatorul si acelasi lucru. Pe urma m-am uitat cu atentie si tija metalica (de care este prins stergatorul, care il misca) nu e dreapta, are o torsiune de-a lungul axei orizontale, foarte ciudat, materialul e destul de rigid si totusi s-a indoit. Nu stiu din ce cauza ... Nu am avut inca timp sa il indrept cu ajutorul a doi clesti, dar cred ca daca va fi drept va disparea problema. Imi poate confirma cineva ca pozitia acestei tije metalice este dreapta?

mersi.

Comment

• Bratele de la stergatoare nu sunt la fel (stanga vs dreapta) deci las-l asa ca asa e din fabrica.
                            Ca fapt divers...Eu le-am schimbat intre ele pentru ca de cate ori eram la peco si vroiam sa sterg geamul ridicam stergatoril de la pasager prima data(pentru ca pe acea parte se afla busonul de la rezervor0 iar cand vroiam sa ridic si stergatorul din partea soferului lamele stergatoarelor se atingeau intre ele.
                            Mentionez ca la ora actuala stergatoarele nu imi scartiaie si imi sterg bine...Am schimbat lamele bineinteles.
                            sigpic

Comment

• Eu am de la finul meu care lucreaza la un service renault niste stergatoare originale, valeo. Le am de anul trecut si sunt impecabile.Uneori le dau drumul doar de dragul de a le vedea in actiune. Nu fac nici cel mai mic zgomot si sterg impecabil. Le recomand cu toata caldura.Incercati-le si nu o sa va para rau.

Comment

• Sunt aero?Pune niste poze te rog daca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google