Poze cu stergatoarele nu am, dar asta e cutia in care au fost.scuze pentru calitate.
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostBratele de la stergatoare nu sunt la fel (stanga vs dreapta) deci las-l asa ca asa e din fabrica.
Ca fapt divers...Eu le-am schimbat intre ele pentru ca de cate ori eram la peco si vroiam sa sterg geamul ridicam stergatoril de la pasager prima data(pentru ca pe acea parte se afla busonul de la rezervor0 iar cand vroiam sa ridic si stergatorul din partea soferului lamele stergatoarelor se atingeau intre ele.
Mentionez ca la ora actuala stergatoarele nu imi scartiaie si imi sterg bine...Am schimbat lamele bineinteles.
Comment
-
@intarsia: Poti merge intr-un service sa te convingi de torsionarea corecta a bratului stergatorului.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Post170 pe doua gume Mai bine imi iau o anvelopa. Si mai este riscul sa le fure... cele stock sterg la fel de bine ca cele de 2 mil. get real!Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Am luat si eu azi niste stergatoare aero...unul de 19 inch (pentru partea dreapta) si unul de 21 inch (pentru partea stanga)...isi fac treaba bine, insa cred ca era indicat ca pe stanga sa iau de 22 de inch...
Stergatoarele sunt typeR, viper blade...
P.S. Rezervele cumparate acum o luna inca mai sunt ok, insa am vrut sa cumpar alte stergatoare de dimensiuni diferite pentru a testa daca pot sterge o suprafata mai mare a parbrizului si daca imi confera o mai buna vizibilitate.
Comment
-
@theo_bv2002: Pe Logan e mai greu sa adaptezi sistemul de spalare pe stergatoare si nici nu e asa de eficient.
Comment
Comment