[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andrei View Post
    @theo_bv2002: Singurele stergatoare normale care sterg chiar bine, sunt Bosch si Valeo. Atat, restul sunt proaste. Si aero la fel, dar acolo sunt si multe exceptii care sterg bine, chiar si la alea ieftine, la 10-20 lei/bucata.
    nu e adevarat ceea ce zici.sunt mai multe stergatoare normale care sterg bine,nu numai bosch si valeo.este champion,am vazut la cineva unele din carrefour,care asa se si cheama,carrefour,dar...fiecare isi ia ce vrea.eu am incercat deja 3 feluri aero,diferite firme,si toate de cacao.nu indraznesc sa iau unele bosch pentru ca stiu ca dau banii degeaba,la logan nu se merita,sincer.e o problema la masina,la brate......parerea mea
    Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Am luat azi din Selgros ceva stergatoare aero,Victor parca se cheama,amandoua de 51 de cm.54 de lei au costat amandoua,deocamdata merg si sterg impecabil,sa vad pe parcurs cum se vor comporta.Sper ca maine sa pun si niste poze sa le vedeti.

Comment

• Conteaza mult si ce lichid pentru spalat parbrizul folositi. Pana acum foloseam din acelea ieftine, la cca. 10 ron / 5 litri. Am cumparat ultima oara lichid de spalat parbrizul de la PETROM si nu mai scartaie stergatoarele, nici nu mai lasa urme.

Comment

• Si asta e adevarat,dar totusi scartaitul stergatoarelor e o problema bine cunoscuta la Logan.

Comment

• ok...eu am terminat de citit tot thread'ul asta ieri. Am fost aseara in orhideea si feeria nu am gasit decat de 550mm in amandoua locuri. Din cate am inteles marea majoritate au deja sau opteaza ptr Aero No Name in amalajul acela rosu. Vreau sa imi spuneti si mie in B undeva unde sa merg la sigur sa gasesc mai multe marimi daca ma poate ajuta cineva. As vrea sa gasesc gen 60 45, 55 51 etc. A si inca ceva toti care au incercat o multime de tipuri de gume ( ptr ca sunt cativa pe aici) si nu vor nici sa investeasca sute de lei in stergatoare de firma ....de ce nu merge unul din voi undeva sa schimbe si motorasul si bratul...iar guma sa ramana una no name...eu sunt de parere ca acolo este problema mecanismul...ceea ce pune in miscare stergatorul practic nu parbrizul sau guma sau mai stiu eu ce vreme

Comment

• proteckt3d: nu ai dreptate privind mecanismul mai sus numit.
              eu am fost disperat ca nu stergeau bine(lasau brazde)de am zis ca am ceva pe parbriz.
              la o intalnire un coleg loganist umbla in mana cu un stergator no name( tip aero).
              l-am rugat sa mi-l dea,l-am montat si am sters parbrizul, dupa ce l-am udat. minune:
              cel nou stergea impecabil, cel original la fel ,cu brazde.
              imediat i-am cumparat perechea si de atunci sterge minunat.
              poate ca am fost un pic off topic( ca la mine nu scartiau nici cele vechi)dar nu consider ca ar avea vina tot ansamblul, brat+motoras
              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
              Andreea Trifu

Comment

• iashca mai multe detalii depre stergatoare (nume, dimensiuni, magazinul de unde le-ai achizitionat, pret, de cat timp le ai) ca sunt interesat
                sigpic

Comment

• Originally posted by iashca View Post
                  proteckt3d: nu ai dreptate privind mecanismul mai sus numit.
                  eu am fost disperat ca nu stergeau bine(lasau brazde)de am zis ca am ceva pe parbriz.
                  la o intalnire un coleg loganist umbla in mana cu un stergator no name( tip aero).
                  l-am rugat sa mi-l dea,l-am montat si am sters parbrizul, dupa ce l-am udat. minune:
                  cel nou stergea impecabil, cel original la fel ,cu brazde.
                  imediat i-am cumparat perechea si de atunci sterge minunat.
                  poate ca am fost un pic off topic( ca la mine nu scartiau nici cele vechi)dar nu consider ca ar avea vina tot ansamblul, brat+motoras
                  bine si atunci cum iti explici ca oamenii astia de aici dupa 5-6 chiar si 3 luni de stergatoare no name trebuie sa le schimbe ca iar lasa "brazde" si scartie si lasa dare pe parbriz? nu conteaza ma ajuta cineva cu o locatie unde gasesc stergatoare Aero no name?

Comment

• bogdan, de la popescu,17 lei/buc 64cm, 54 cm.din pacate am aruncat ambalajul si nici nu m-a mai interesat firma ,ele stergand foarte bine
                    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                    Andreea Trifu

Comment

• la mine nu mai scartaie pt k le-am indoit bratul sa nu stea asa drepte pe parbriz si nu mai scartaie

Comment

• Nu asta e remediul, ci shimbarea lor!
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Funny!

Citeam topicul acesta si nu intelegeam...Cum adica scartaie...
                          Pana mi s-a urcat un amic in masina si era surprins cat de silentioase is ele (din alea, de la mama lor)
                          Indiferent de "conditiile de lucru" sunt molcome, sterg bine (cu conditia sa fie curat, neacoperit cu vreo substanta uleioasa).
                          Ce ma deranjeaza, totusi? Nu acopera bine suprafata stearsa
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• N-o sa mai dureze mult minunea, stai linistit. Cauciucul ala e de o caliatate deplorabila si se uzeaza destul de repede.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by iashca View Post
                              bogdan, de la popescu,17 lei/buc 64cm, 54 cm.din pacate am aruncat ambalajul si nici nu m-a mai interesat firma ,ele stergand foarte bine
                              64 cu 54.Prietene nu sunt mari?Incap pe parbrizPune o poza ca sunt curios cum iti stau pe parbriz.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                N-o sa mai dureze mult minunea, stai linistit. Cauciucul ala e de o caliatate deplorabila si se uzeaza destul de repede.
                                Daca il duc pana in ziua lui aniversara,,,e de bien! (in vara, 2 ani)
                                Daca nu...trec la masuri de criza: nu mai sterg parbrizul decat atunci cand ploua abundent
                                Cat despre scartait...nu merge unsa lama cu celebrul, vestitul WD 40?
                                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google