Originally posted by andrei
View Post
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
-
Am luat azi din Selgros ceva stergatoare aero,Victor parca se cheama,amandoua de 51 de cm.54 de lei au costat amandoua,deocamdata merg si sterg impecabil,sa vad pe parcurs cum se vor comporta.Sper ca maine sa pun si niste poze sa le vedeti.
Comment
-
Conteaza mult si ce lichid pentru spalat parbrizul folositi. Pana acum foloseam din acelea ieftine, la cca. 10 ron / 5 litri. Am cumparat ultima oara lichid de spalat parbrizul de la PETROM si nu mai scartaie stergatoarele, nici nu mai lasa urme.
Comment
-
ok...eu am terminat de citit tot thread'ul asta ieri. Am fost aseara in orhideea si feeria nu am gasit decat de 550mm in amandoua locuri. Din cate am inteles marea majoritate au deja sau opteaza ptr Aero No Name in amalajul acela rosu. Vreau sa imi spuneti si mie in B undeva unde sa merg la sigur sa gasesc mai multe marimi daca ma poate ajuta cineva. As vrea sa gasesc gen 60 45, 55 51 etc. A si inca ceva toti care au incercat o multime de tipuri de gume ( ptr ca sunt cativa pe aici) si nu vor nici sa investeasca sute de lei in stergatoare de firma ....de ce nu merge unul din voi undeva sa schimbe si motorasul si bratul...iar guma sa ramana una no name...eu sunt de parere ca acolo este problema mecanismul...ceea ce pune in miscare stergatorul practic nu parbrizul sau guma sau mai stiu eu ce vreme
Comment
-
proteckt3d: nu ai dreptate privind mecanismul mai sus numit.
eu am fost disperat ca nu stergeau bine(lasau brazde)de am zis ca am ceva pe parbriz.
la o intalnire un coleg loganist umbla in mana cu un stergator no name( tip aero).
l-am rugat sa mi-l dea,l-am montat si am sters parbrizul, dupa ce l-am udat. minune:
cel nou stergea impecabil, cel original la fel ,cu brazde.
imediat i-am cumparat perechea si de atunci sterge minunat.
poate ca am fost un pic off topic( ca la mine nu scartiau nici cele vechi)dar nu consider ca ar avea vina tot ansamblul, brat+motorasFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Originally posted by iashca View Postproteckt3d: nu ai dreptate privind mecanismul mai sus numit.
eu am fost disperat ca nu stergeau bine(lasau brazde)de am zis ca am ceva pe parbriz.
la o intalnire un coleg loganist umbla in mana cu un stergator no name( tip aero).
l-am rugat sa mi-l dea,l-am montat si am sters parbrizul, dupa ce l-am udat. minune:
cel nou stergea impecabil, cel original la fel ,cu brazde.
imediat i-am cumparat perechea si de atunci sterge minunat.
poate ca am fost un pic off topic( ca la mine nu scartiau nici cele vechi)dar nu consider ca ar avea vina tot ansamblul, brat+motoras
Comment
-
Nu asta e remediul, ci shimbarea lor!
Comment
-
Funny!
Citeam topicul acesta si nu intelegeam...Cum adica scartaie...
Pana mi s-a urcat un amic in masina si era surprins cat de silentioase is ele (din alea, de la mama lor)
Indiferent de "conditiile de lucru" sunt molcome, sterg bine (cu conditia sa fie curat, neacoperit cu vreo substanta uleioasa).
Ce ma deranjeaza, totusi? Nu acopera bine suprafata stearsaLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
N-o sa mai dureze mult minunea, stai linistit. Cauciucul ala e de o caliatate deplorabila si se uzeaza destul de repede.
Comment
-
-
Originally posted by andrei View PostN-o sa mai dureze mult minunea, stai linistit. Cauciucul ala e de o caliatate deplorabila si se uzeaza destul de repede.
Daca nu...trec la masuri de criza: nu mai sterg parbrizul decat atunci cand ploua abundent
Cat despre scartait...nu merge unsa lama cu celebrul, vestitul WD 40?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment