Mai exact ce-ai facut?Suna interesant
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Explicatia a fost mai pompoasa pt. a detalia fenomenul( asa cum l-am vazut eu) insa solutia e simpla: pur si simplu am rasucit bratele stergatoarelor astfel incat lamelele sa cada sub un unghi cat mai apropiat de 90 grade pe parbriz.Probabil din cauza arcului prea puternic acestea isi modifica in timp inclinatia aparand acele sarituri ale lamelei.
La mine a mers ,nu stiu daca este o solutie universala dar merita incercat.
Comment
-
Comment
-
Deci am facut poze cum imi stau stergatoarele de 56 si 53 cm la mine pe parbriz
Am facut poza sa vedeti si pana unde stterge cel de 56, un pic se atinge la mijlocul parbrizului cand sunt jos cu cel de 53 dar oricum asta de 56cm vine peste el asa ca nu deranjeaza,iar cel de 53 in stanga jos e, exact la fix pana langa acel plastic din coltul parbrizului!
Eu zic ca sunt ok, si imi sterg super bine, stergatoarele sunt Alca,nu scartaiesigpic
Comment
-
Alin is numa bune ))si daca chiar deranjeaza(ceea ce pe mine nu) pot taia un pic din surplusul ala de guma de la stergatorul de 53cm(din mijloc) si uite asa nu se mai intalnesc intre ele )dar le las asa ca nu prea au treaba unu cu celalaltsigpic
Comment
-
Tu ai bratele torisonate altfel, la mine de exemplu, dar si la multi altii, steragtoarele stau in repaus unul in prelungirea celuilalt, nu unul peste celalalt.
Comment
-
Nu cred ca is torsionate, modelul este din 2005 si sunt bratele ei alea originale de cand ii masina!
Ala ce se vede ii prelungirea de la stergator, un fel de exces de la lamela si am pus-o eu sa stea sub stergatorul de la sofer si vad ca sta acolo, cum am zis mai sus pot sa o tai daca vreau ca nu afecteaza cu nimica,si atunci stau egale,"cap in cap"sigpic
Comment
-
sa mi le arati si mie,ca imi iau si eu vreo 3 seturi,ca am avut 3 seturi deja,de firme diferite,si ieftine si scumpe,si degeaba.ALCA RULLS.7 lei bucata,56 cu 53,la fel ca la wizard24,si masina e din 2008 si bratele stau la fel ca la el,doar ca la mine nu se ating intre ele.deci inca o data ALCA RULLS,sterg super bine si nu fac zgomot.si astea imi permit sa le schimb o data pe luna,daca chiar se strica.dar le am de 2-3 luni si sunt super buneLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
Comment