[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare!!!
    Si eu am aceeasi problema se pare ca treaba cu stergatorul din stanga(de la sofer) e generala la logan...probabil din ideea ca la sofer trebuie sa stearga bine pt ca parbrizul sa fie bine sters s-au gandit ca acolo arcul stergatori\ului trebui sa fie fff strans dar au dat gres!!!
    Intrebarea e asa unul din postatori la inceputul topicului a spus ca a intors lama si merge bine ....ati facut asa ceva, daca da cum si la ce rezultat ati ajuns!!!

Comment

• eu am indoit foarte putin de brat si numai am nici o problema, incearca cine stie !

Comment

• In ce directie l-ai indoit? Spre capota de la motor sau spre plafonul masinii?
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• eu zic sa incerci in ambele parti, trebuie sa fie reglat astfel incat lama sa fie dreapta pe parbriz . la mine a mers cand am indoit usor spre capota . acum adio zgomot si scartait

Comment

• Am gasit o super oferta la Carffor. Stergatoare Champion de 53 cm, doua la fabulosul pret de 16.70 RON, asta a iesit pe bon pentru ca la raft erau 22.50 RON. La Real aceleasi stergatore costs 80 RON setul. Sincer am fost socat cand am vazut preturile din Carffor (la toate stergatoarele), eu merg in general la Real.

Comment

• E pomana la banii astia. Ia-le!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La Real ingeneral toate produsele auto sunt mai scumpe decat la celalalte hipermarketuri.

Comment

• spre capota trebuie rasucite bratele

Comment

• Stergatoarele de supermarket, no name , se potrivesc la toate masinile? adica pot avea surpriza sa nu incapa in locasul ala?

Comment

• poti folosi clemele de la stergatoarele existente pe masina.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Mi am luat stergatoare din supermarket. Erau la 4lei , la 9lei si la 20Lei. Alea la 20 nu pareau ceva deosebit decat la pret. Am zis ca daca e sa se strice se strica oricum asa ca am luat 2bucati la 4lei. Surpriza a fost ca aveau si cleme/sigurante incluse, se muleaza perfect pe parbriz si sterg excelent. Curios dar chiar nu se aude nimic zici ca s de alea super scumpe. Poate ca nu vor tine mult dar la banii astia imi mai iau 4 pt anul urmator.
                        Inainte am avut stergatoare DOGA luate de pe o masina mare si desi era oarecum de firma tot stergeau naspa

Comment

• Voi cam cat tineti o pereche de stergatoare?

Comment

• Pana incep a aparea dungi pe parbriz. Depinde ce folosesti. Eu le schimb la 3 luni, cam asa.

Comment

• pe 30 ianuarie am luat BOSCH TWIN dim. 530, 470 am dat vreo 45 lei pe ele atunci. din pacate au inceput sa lase dâre de apa. dar 10 luni, e ceva si am sa le mai tin, pana la anul cred
                              sigpic

Comment

• Pai si eu am luat pe 8 ianuarie o pereche.Victor le zice.Cica scrie pe ele ca se tin 1 an dar lasa urme deja demult.M-am gandit sa le schimb dar cred ca le tin ca nu are rost sa imi iau altele noi sa le stric pe cu inghetul care va veni.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google