If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
eu asa am patit cu stergatoare model clasic...si am constatat ca ruginesc partile mobile..mai exact niturile...dati-le cu dw40 si gata...merg din nou ca noi...
(la cea mai mica apasare pe lamela de cauciuc catre montura guma trebuie sa se indoaie si sa isi revina foarte usor)
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Am luat stergatoare "alka" ,grafitate si am scapat de scârţâit plus ca sterg si foarte bine (18lei distracţia) . Am gasit si lamele de schimb pentru ele tot alka , 8lei setul.
Lamuriti-ma si pe mn, ce inseamna stergatoare grafitate? Sau care este diferenta? Eu am acuma 2 stergatoare luate din Kaufland, 8 lei setul, si am luat si 2 lamele 6 lei setul. Pana acum merg OK, sa vad pana cand. Stergatoarele sunt normale...
stergatoarele Alca sunt grafitate. se gasesc la 8 lei in carefura. am cumparat unul de proba si isi face treaba indiferent de gradul de umiditate al parbrizului. as fi multumit daca ma tine macar cateva luni.
Lamuriti-ma si pe mn, ce inseamna stergatoare grafitate? Sau care este diferenta? Eu am acuma 2 stergatoare luate din Kaufland, 8 lei setul, si am luat si 2 lamele 6 lei setul. Pana acum merg OK, sa vad pana cand. Stergatoarele sunt normale...
Au grafit pe ele...simplu...daca dai cu mana pe ele iti va ramane grafit (negru) pe mana...dupa ce se duce grafitul incep sa scartaie.
Am schimbat si eu stergatoarele dupa 2 ani si de cand am masina ,eram in carrefour si erau la oferta alca parca cu 7 ron sterg super nu se compara cu cele din fabrica!
Mi-am tot zis ca stergatoarele imi functioneaza bine. Mai faceau nazuri cand scartaiau, dar le stergeam (inclusiv parbrizul, sa nu aiba niscaiva substante uleioase) si...mergeau.
Zilele trecute m-au sacait de-a binelea! Dupa ce ca faceau un zgomot continuu, mai si lasau dare pe toata suprafata de nu se putea conduce.
Asadar acestea au fost originalele (de cand e masina; le-am gasit pe alocuri rupte lamelele ).
Am trecut prin Praktiker si am luat panaramele din imagine, cica au cauciuc 100%
Prima impresie: f buna! Sterg bine, aluneca silentios. Erau calde, la propriu, din casa aduse.
Amu astept noaptea cea aspru de geroasa a trece peste ele, sa vad cum se comporta dupa, daca isi pastreaza elasticitatea si silentiozitatea.
Sa nu uit pretul: 14 ron, setul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment