[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta e parerea ta. si alti 10 zic ca sunt cele mai bune.
    inclusiv eu, care am avut bosch 3 zile, ca nu le-am mai suportat.
    poate ale tale sunt aero... care mi se par proaste indiferent de brand.

Comment

• Cu Valeo a venit si Loganul meu de firma varianta 10 ani. Niste jeguri infecte. La Loganul meu personal am niste stergatoare aero, no-name, care sunt montate de 5 luni, merg perfect (inca).
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• NDL, nu e doar parerea lui. Eu am avut Valeo; au mers bine doar 8 luni, dupa care au inceput sa lase dare si sa faca zgomot. In schimb, fostele Bosch-uri au tinut 4 ani, iar astea de le am acum au cam 2 ani (nu mai stiu exact daca 2 ani si ceva, sau 2 ani fara ceva) si merg ca in prima zi. Cand vor crapa tot cu Bosch o sa le inlocuiesc.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
          Si fara "fite" gen aero, classic tata. Am incercat in trecut cateva modele de tip aero si stergeau jalnic incepand cu day one...asa ca am renuntat.
          uite ce zic altii.si asa am patit si eu cu ele. am incercat cateva branduri destul de scumpe, ai am renuntalurgent la ele.
          dar poate tie nu iti plac cum arata alea clasice. aero sunt gandite pt viteze mari, cand aerul le apasa pe parbriz. dar in oras, mai ales la stop, sunt varza.

Comment

• Mai toate brandurile de stergatoare tind sa dezvolte tot felul de zgomote ciudate pe timp de iarna dar la mine nu-i bai , directionez jetul de aer cald din bord catre parbriz si se face liniste totala
            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• La mine...valeo..indiferent de temperatura...anotimp...fazele lunii (satelitu`)...faceau urat tare! niste panarame!
              vad ca astea bosi...sunt mute momentan! n-am dat mare avere pe ele...vreo 30 da` lei asta vara (am fost prevazator) de la selgros.
              Keep walking...

Comment

• Cel mai mulţumit am fost de ştergătoarele din echiparea de origine (nu ştiu exact ce marcă erau, probabil Valeo) care m-au ţinut mai bine de 3 ani.

Comment

• Si la mine tineau cred 3 ani...insa faceau ca toti dracii! o fi in functie de noroc...valuri...3 ligheane de noi ...si la toate 3, stergatoarele din fabrica au fost deplorabile!
                  Keep walking...

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
                    Si la mine tineau cred 3 ani...insa faceau ca toti dracii!
                    ÃŽţi dai seama că masochist nu sunt, încât să le ţin 3 ani şi să facă ca toate alea.
                    Când le-am schimbat, într-adevăr începuseră să scoată nişte zgomote de nesuportat.

Referitor la calitatea actuală a ştergătoarelor de primă echipare, sincer nu mă mai miră nimic în condiţiile în care din ce citesc, pică ele pe capete blocurile de lumini şi poţi avea surpriza neplăcută să-ţi facă scurt chiar blocul de ştergătoare (este un coleg pe secţiunea de Logan II care se plângea că nu îi mai funcţionează ştergătoarele, noroc că i-a recomandat M.FLORIN Abro Anti-Rain), aşa că nu vreau să comentez mai mult pe această temă din ciclul "Low-Cost" la tot ce se poate.

Comment

• Salut, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste stergatoarele de pe Logan II. Am observat problema la prima ninsoare care a cazut in Bucuresti(luna octombrie) - stergatorul stanga merge sacadat(in frame-uri) la tura de dus, dar se intoarce lin. Chestia asta uneori o face, alteori nu.

M-am gandit ca are legatura cu temeperatura scazuta si cauciucul poate nu prea de calitate. Dar de ce se intampla doar la un stergator? Si de ce pe parcursul unui drum uneori face, alteori nu?

Multumesc

Comment

• Schimba stergatoarele. Pe mine m-au tinut 3 luni si au inceput sa faca cum ai descris tu mai sus. Am luat Bosch aerotwin retrofit si din iulie si pana acum merg foarte bine.

Comment

• Nu prea ma incanta ideea de a le schimba, dat fiind ca masina a fost achizitionata in luna mai.Mi se pare inacceptabil ca durata de viata a unor stergatoare pe o masina noua sa fie de 6 luni. Alte idei, raspunsuri?

Comment

• Pai daca asta e calitatea lor...nu ai ce sa le faci.

Comment

• Originally posted by wolfiqed View Post
                              Nu prea ma incanta ideea de a le schimba, dat fiind ca masina a fost achizitionata in luna mai.Mi se pare inacceptabil ca durata de viata a unor stergatoare pe o masina noua sa fie de 6 luni. Alte idei, raspunsuri?

Nu le schimba (asta voiai sa auzi de fapt). Lasa-le asa pana iti lasa zgarieturi pe parbriz, apoi schimbi parbrizul si, poate, daca atunci te va fi incantat ideea de a le schimba, le schimbi, daca nu, nu, apoi mai schimbi un parbriz, si tot asa.

Eu pe alea de fabrica le-am schimbat dupa o luna.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Plus ca sunt ca dracu de mici (50cm, daca nu ma inseala memoria).
                                Nu stiu intre timp daca au mers pe masuri mai mari.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google