[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cioby
    mai aveti rabdare cu ele, lasati-le sa se uzeze putin, sa prinda aderenta la parbriz si apoi o sa mearga "ca unse".

am vazut in carrefour lichid de parbriz cu teflon. incercati-l si poate da vreun rezultat pozitiv, eu personal nu l-am incercat pentru ca stergatoarele mele s-au cumuntit dupa 40 de minute de mers continuu.

Nu stiu treaba asta cu uzatu cum e, ca la mine de cand au inceput sa faca urat nu s-au mai oprit... le-am schimbat acu o zi, sa vad cat or tine si astea.
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

• Originally posted by sonykel
      parerea mea ca daca avem grija de stergatoare adica sa le stergem periodic o data pe luna cu un servetel umed eu zic ca le mai prelungim viata...

stergatoarele duble nu-mi scartaie dar nu sterg bine sar lamelele ce sa mai o mareeeeeeeeeee porcarie...
      Am mai citit si in alte locuri ca se recomanda stergatoare duble .... Problema la stergatoare nu este ca la masinile de barbierit (cu cat ai mai multe lame cu atat mai bine...).
      La stergatoare cel mai important (pe langa materialul (cauciucul) folosit care are influente mai mari asupra fiabilitatii in timp) este forta/modul de apasare care este recomandat sa fie constatnt pe toata lungimea lor.
      Ati observat la stergatoarele tip AERO ce curbura au cand nu sunt montate, asta le face sa stearga foarte bine (cu toate ca ele sunt made in CHINA).
      -

Comment

• Da, alea aero sunt interesante, si sterg bine si nici nu fac zgomot, dar sa le vad in timp cum se vor comporta, si mai ales dupa iarna. Deocamdata sunt multumit de ele.

Comment

• Corect!Stergatoarele care ies cu bine din iarna,alea inseamna ca sunt bune.Pe viitor m-ar interesa si pe mine niste stergatoare aero,cred ca sunt mai bune decat cele ''clasice''
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by D-FENS
            Corect!Stergatoarele care ies cu bine din iarna,alea inseamna ca sunt bune.Pe viitor m-ar interesa si pe mine niste stergatoare aero,cred ca sunt mai bune decat cele ''clasice''

Asa par. Oricum, am uitat sa mentionez, ca nu sterge perfect din prima miscare, abia la revenire ramane luna geamul, dar chiar ramane curat acum. Dar si lama trebuie sa fie curata, ca altfel lasa urme, ceea ce e si normal.

Comment

• Originally posted by golanu
              Asa par. Oricum, am uitat sa mentionez, ca nu sterge perfect din prima miscare, abia la revenire ramane luna geamul, dar chiar ramane curat acum. Dar si lama trebuie sa fie curata, ca altfel lasa urme, ceea ce e si normal.
              Incearca sa le scoti si sa le intorci cu 180 de grade in brat, ca sa stearga de la prima trecere si nu la revenire.
              Si nu uitati daca lasati stergatoarele pe masina, atunci cand plecati cu ea incercati sa curatati lama cu o carpa moale sau un servetel, si nu o sa mai aveti dare pe geam pana se autocurata.
              Last edited by Adriann; 5 November 2007, 14:26.

Comment

• daca stergatorul lasa urme....e ceva de facut pentru a remedia situatia....(in afara de a le skimba)..... :d
                JUST ME.....30-rdd......

Comment

• Originally posted by Adriann
                  Incearca sa le scoti si sa le intorci cu 180 de grade in brat, ca sa stearga de la prima trecere si nu la revenire.
                  Si nu uitati daca lasati stergatoarele pe masina, atunci cand plecati cu ea incercati sa curatati lama cu o carpa moale sau un servetel, si nu o sa mai aveti dare pe geam pana se autocurata.

Abia le-am luat de cateva zile, mai astept vreo luna doua, s avad cum se comporta, si apoi am sa vad daca sa le intorc sau nu.

Comment

• sincer mie nu-mi plac deloc astea stock... autocuratare 0, daca a prins un pic de praf ceva lasa urme si asa ramane oricat le-ai lasa sa mearga... si in plus vad ca dupa o perioada mai lunga de functionarea ... aka juma de ora treapta intai ... incep sa scartaie usor ... x(

Comment

• Originally posted by D-FENS
                      Corect!Stergatoarele care ies cu bine din iarna,alea inseamna ca sunt bune.Pe viitor m-ar interesa si pe mine niste stergatoare aero,cred ca sunt mai bune decat cele ''clasice''
                      mult mai bune,si vezi ca le gasesti in Carefour cu 36 ron perechea.

Comment

• am citit pana acum posturile voastre...in concluzie am si eu o intrebare ...dak imi iau stergatoare aero unul de 55cm(22")si unul de 51cm(20") nu sunt probleme sa se atinga unul de celalalt sau sa iasa de pe suprafata parbrizului(am vaz la unlele masini in momentul in care stergatiorul se ridica stetrgea si pe plafon un pic )????...multumesc
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• ala de 51 cm nu-ti face sigur probleme
                          ala de 55 nu stiu
                          eu am 51 pe stanga si 48 pe dreapta, dar mergeau si mai mari, dar nu pot garanta pe ala de 55, dar poate are cineva pe aici si spune sigur daca merg sau nu.

Comment

• si io mi-am luat aero ;)din carrefour de 51 cm amandoua ;) sterg super si nu se ating ;)
                            sigpic

Comment

• Eu am alta nelamurire, de ce modelul Aero de la Bosch e cam 100 ron perechea, iar astea sunt 36 ron? Din cate am inteles, astea ieftine sunt made in China, si nici nu ma mira asta, dar totusi diferenta de pret e maricica, inseamna ca se va observa o uzura destul de curand, sau poate ca diferenta se justifica doar prin firma, nu si prin calitate (putin mai greu de crezut dar nu imposibil)

Comment

• si una si alta chine e china.....dar si banii care ii dai extra pentru firma nu isi merita justificarea...ca daca e de firma nu inseamna ca e si extraordinara...
                                JUST ME.....30-rdd......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google