[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu m-am capatat cu aceasta solutie cand a fost Siab-ul 2007. E solutie de la ProX, care cica importa din state. Solutia am vazut-o in Praktiker acu 1-2 luni si era la aprox. 150 000 ROL. E un bidonas de aprox 150 - 200 ml (e arhisuficient) de culoare alba si scrie pe el RAIN SHILED.
    Atentie la instructiuni, si cand va hotarati sa tratati geamul, acesta trebuie foarte bine degresat, operatie care o recomand a se face de 2 ori inainte de tratament.
    Degresarea eu o fac cu o solutie de geamuri si niste prosoape de bucatarie (din hartie NU textile), pentru ca absorb, nu intinde grasimea, si sunt mai mari decat servetelele si nu lasa "scame".
    Tratamentul recomand a se face la lumina zilei, si nu puneti multa solutie, (EU STAN PATITUL) pentru ca o sa va lase dare pe geam cand merg stergatoarele, putin si intindeti foarte bine (asemanator ca la lustruirea cerii de pe masina).
    Nu recomand a se da pe luneta din spate!!!
    Last edited by culaurentiu; 6 December 2007, 10:16.
    Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

• am rezolvat eu problema asta la masina mea.am cumparat stergatoare de renault megame.sunt pe baz de silicon si sunt foarte moi si nu mai sar de pe parbriz ca sa scoata zgomotul acela enervant.

Comment

• Originally posted by spawn_darck200
        am rezolvat eu problema asta la masina mea.am cumparat stergatoare de renault megame.sunt pe baz de silicon si sunt foarte moi si nu mai sar de pe parbriz ca sa scoata zgomotul acela enervant.
        De cat timp ai stergatoarele?

Comment

• Originally posted by sorinMSC
          nu mai dati banutii p bosch cu lamele de silicon shi alte minunatzi!stergatoarele de vine mashina echipata sunt foarte bune, aceasi problema am patzit shi eu scartzaiau faceau k dracu pe geam acum le-am intors shi totul e ok nu am mai avut nici o problema sterg foarte bine fara zgomot!am vazut k a mai dat cineva solutia! credetima e cea buna!incercati!!!
          cum le intorci cu 180 de grade?

Comment

• Intorci capatul care a fost la exterior, astfel incat acum sa devina la interior.
            Ai grija scoti stergatorul de pe brat, si plasticul ala il pui invers (ca sens). Acum depinde de modul de prindere, dar ca principiu asta inseamna sa le intorci.

Comment

• Baieti, sincer eu tin sa cred ca nu-i din bratul stergatorului. Eu de cand am pus stergatoarele de la duba aia nu au mai facut nici un sgomot si sterg impecabil. Si credeti-ma , ca in ultima luna a plouat aproape in fiecare zi, deci le-am folosit bine de tot.
              Cu stima , FLO.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

• gata au decedat si ale mele am fost azi in carefour si avea dalea tip aero la 25de RON

sigpic

Comment

• Cica nu sunt chiar asa bune alea din carrefour
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• oare sunt mai proaste decat astea din fabrica I can`t belive it...
                    sa-mi iau dalea type R???

sigpic

Comment

• Pai tot aia este ,eu zic sa vorbesti cu flo si sa-ti spune cum a facut rost de ale lui ca precis sunt net superioare decat oricare din astea
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• brutus apropo bine ai venit pe forum
                        da dece tre sa vorbesc cu flo le iau direct pe ale lui ca-se descurca el )

sigpic

Comment

• Mersi sony ,da mai ai dreptate ,ia-le ca vede el dupa aceea si sa stii ca la cat este omul de bun nu ti-ar zice nimic ca le imprumuti si tu vreo 2 ani)
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• jur solemn si cu mana pe suflet sa-i le inapoiez inapoi la prima scartzaiala

sigpic

Comment

• Asa sa faci , acum sa auzim si parerea lui de om cinstit
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• ca sa scapati de efectul produs de stergatoare trebuie doar sa va obisnuiti cu ideea, dai muzica la blana (chiar daca distorsioneaza), te gindesti ca poate fi si mai rau de atit. o alta solutie ar fi sa citesti tot aces thread si sa incerci toate recomandarile, macar asa te mai calmezi :d
                                eu stiu cum poate fi mai rau, aveam stergatoarele legate cu ata si am trecut-o prin masina, trageam de ata stinga dreapta ca sa stearga :d
                                Last edited by crististreulea; 7 December 2007, 16:18.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google