Da ce erau haturi de caruta?
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Originally posted by crististreuleaca sa scapati de efectul produs de stergatoare trebuie doar sa va obisnuiti cu ideea, dai muzica la blana (chiar daca distorsioneaza), te gindesti ca poate fi si mai rau de atit. o alta solutie ar fi sa citesti tot aces thread si sa incerci toate recomandarile, macar asa te mai calmezi :d
eu stiu cum poate fi mai rau, aveam stergatoarele legate cu ata si am trecut-o prin masina, trageam de ata stinga dreapta ca sa stearga :d"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by mdi_proVa fac eu rost, banu in avans, le comand in germania, am comandat eu pt mine 100 Ron/set, le atept pe ale mele si revin cu detalii si poze cu ele montate sa vedem cum pica.
A503S stg 500 mm / dr 475 mm,
Pret 27 euro + TVA.
O sa le montez si le prezint duminica
Pot sa mai fac rost de SWF sunt cam la acelasi pret. (livrare in 4 zile pt Bucuresti)
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLjur solemn si cu mana pe suflet sa-i le inapoiez inapoi la prima scartzaiala
Si acum sa trecem la lucruri mai serioase, daca vrei mai Sony cred ca te pot rezolva. Suna-ma!
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by petroman
As vrea sa schimb lumina din bord de la ceasuri fara ace. Se poate? Datim citeva idei sau cum as putea afla si unde.
si gata treminam aici discutia ca suntem off topic"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFhttp://www.loganclub.ro/forum/attach...8&d=1190393173
si gata treminam aici discutia ca suntem off topic
Comment
-
Originally posted by petromanFFF.tare vreuuuuu si eu (nustiu ce inseamna off topic.scuze dar oricum am incheiat subiectul dar e fff fain ce am vazut la tine
off topic inseamna ca esti in afara thread ,vorbesti de altceva decat ce se discuta in thread"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFDa este gen passat la mine rosu cu albastru si la fabian este cu alb su rosu
off topic inseamna ca esti in afara thread ,vorbesti de altceva decat ce se discuta in thread
(nu se va mai intimpla
Comment
-
Originally posted by petromanam deschis eu un thread pe tema asta, dar e mai fain la tine rosu cu albastru, cit costa informativAcum am inteles ce inseamna off thread
(nu se va mai intimpla"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment