[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu rezolv relativ usor problema cu inghetatu... in borcanu de apa am solutie de parbriz ptr iarna si fac putin abuz adica sprituiesc bine geamu...

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
      eu rezolv relativ usor problema cu inghetatu... in borcanu de apa am solutie de parbriz ptr iarna si fac putin abuz adica sprituiesc bine geamu...
      corect - la fel fac si eu sprituesc gemul si il las sa se inmoaie gheata de pe el

Comment

• Originally posted by mihai.gigi View Post
        Mi s-au recomandat astea de catre cineva de pe site...De la Bosh, cam 100 ron!Am vazut in hipermarketuri de la alta firma (25ron), dar nu am stiut care sunt pt logan...de 19'' sau 21''?Habar n-am!
        Stergatoare de astea am achizitionat de la Metro, de 20" (51cm). 30Ron bucata....fff bune, si sterg fff bine....deh, sunt noi. Recomand la toata lumea!! Sper sa tina!!
        sigpic

Comment

• bai eu recunosc inca nu mam indurat sa dau nici 10lei pe stergatoare noi... dece... ptr ca tare mi-e ca o sa faca la fel oricum de sters sterg bine dar cand nu e parbrizu ud sau e foarte rece scartaie putin... dar am descoperit o noua problema imi trebe un stergator pe interior
          cand vorbesc se pare ca vorbesc cu precipitatii si patez parbrizu

sigpic

Comment

bai eu recunosc inca nu mam indurat sa dau nici 10lei pe stergatoare noi... dece... ptr ca tare mi-e ca o sa faca la fel oricum de sters sterg bine dar cand nu e parbrizu ud sau e foarte rece scartaie putin... dar am descoperit o noua problema imi trebe un stergator pe interior

dar vezi ce cumperi sa nu scartaie si la interior
            Last edited by 2fast4u; 1 January 2008, 23:14.

Comment

bai eu recunosc inca nu mam indurat sa dau nici 10lei pe stergatoare noi... dece... ptr ca tare mi-e ca o sa faca la fel oricum de sters sterg bine dar cand nu e parbrizu ud sau e foarte rece scartaie putin... dar am descoperit o noua problema imi trebe un stergator pe interior
              chiar asa de aproape stai de parbriz?????????
              sigpic

Comment

• din contra chiar stau foarte pe spate dar nush dece reusesc

sigpic

Comment

din contra chiar stau foarte pe spate dar nush dece reusesc
                  sa stii ca iesi mai ieftin daca ai purta o masca de consultatie de la un cabinet medical

Comment

• si eu dezghetam parbrizul pana acum stropind cu spalatorul de parbriz si dadeam drumul la stergatoare sa mearga peste gheatza pana se topea.
                    cred ca e o mare prostie.asa se strica lamele la stergatoare mai ales ca sunt inghetate bocna.

Comment

• stiu ca se strica dar cand sunt deja stricate nu-mi mai pasa de ele... oricum lamelele se strica in general de la temperaturi extreme asa ca 2-3seturi de stergatoare pe an nu-i mult

sigpic

Comment

• la mine degeaba sprituiesc parbrizul, ca gunoiul ala de alcool se evapora si tot ramane apa care sa inghete si pe parbriz si pe stergatoare. dupa ce injur cateva minute, tot ajung intr-un final sa cobor din masina si sa zgandar bine stergatoarele ca sa se rupa pojghita de ghiata si de-abia atunci sterg bine...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu am ieftinitura de real cu 6ron 5 litri si dezgheatza dar nu mai folosesc metoda sa nu stric lamelele.
                          in benzinarii lichidul de parbriz e mai scump decat benzina

Comment

• LA MULTI ANI! incercati lichidul de parbriz cu teflon. eu am stergatoare "alca" din carrefour, cu lamela de cauciuc gri si am pus lichid cu teflon la 13 RON (5L) tot din carrefour. veti fi multumiti!

Comment

• Si De Unde Stim Care E Cu Teflon As Incerca Si Eu....

sigpic

Comment

• Pai scrie pe el Teflon...
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google