Originally posted by doru
View Post
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
-
eu unu le-am shimbat stergatoarele mi-am luat din metro latele care merg shi la renault si alte modele 60 ron setul sterg super fainym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostPai sunt de alea scumpe cu un mil jumate setu parca...nu mai ai treaba. Laurentiu stiu ca are asa ceva (din TM) si merg super. Dar pretul...Si la mine pe frigul care a fost nu mai stergeau cum trebuie...opream si le curatam de gheata (cu unghiile, si dadeam cu ele de parbriz mai sa il sparg!! asta e....)
Originally posted by ioan.cret View PostProblema stergatoarelor(scartiit) este data de forta de frecare.Incercati sa puneti in lichidul de spalare o cantitate mica de PUR (de la bucatarie) sau antigel, de fapt se reduce frecarea prin lubrifiere.Last edited by andrei; 27 January 2008, 13:10.
Comment
-
Eu am o singura problema cu stergatoarele: ala de la sofer nu vrea sa stearga bine. Fix ala! Cel din dreapta e ok, dar asta face figuri cand e mazga pe jos si sare de la masinile din fata. Exista vreo modalitate sa-l fac sa apese mai uniform pe parbriz, sa stearga mai bine?If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Le schimbi intre ele sau il intorci pe cel de la sofer la 180 grade.
Comment
-
stergatoare made in ro calitate garantata ,la mine la nici 6 luni de cand am luat masina au inceput sa scartie pe parbrizym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Eu nu prea am vazut sa vanda stergatoare Aero.
Sunt multi prin benzinarii, pe la semafoare nu prea mai sunt, dar au numai stergatoare normale, din ce am vazut.
Comment
-
Poti pune unul de 53 cm in stanga si unul de 47 cm in dreapta, ca sa nu se mai faca triunghiul ala in mijoc, din care curge apa.
Dar sa nu depaseasca amandoua 106 cm, cred ca stii deja asta.
Comment
-
Nu prea are cum, ca se ating intre ele, la mijloc.
Comment
-
eu am de 50 sau 51 (nu mai stiu, ca am aruncat cutia) ca alea din poza, cu 36ron/set din rela tm. sterg incomparabil mai bine decat alea originale. le am de o luna si ceva si sunt chiar ok, pana acum nici o singura data n-au facut fite si le folosesc zilnicDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Si alea care le iei de la "baieti" pot sa fie proaste, tocite, sa scartaie, asa ca mai bine unele noi si ieftine.
Comment
Comment