La 120 ron setul cred si eu
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Eu am stergatoare clasice cu suport metalic, Champion. Am dat putin sub 50 lei acum 2 ani si ceva si inca isi fac treaba onorabil. Urmatorul set o sa fie aero, ceva de calitate (BOSCH, Champion, Valeo, Hella).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Ce dimensiuni de stergatoare aveti cei care sunteti multumiti de ele? Eu am luat mai de mult din cora unele aero Carguard, eu aveam de 50 cm iar un alt user de pe forum avea de 53, luate din acelasi magazin. El era foarte multumit de ale lui iar ale mele sareau pe parbriz orice le-as fi facut si din cand in cand mai lasa si nesters cu partea din mijloc. Asa am renuntat la stergatoare noname, am luat bosch clasice pentru ca cele aero sunt scumpe si mi-a fost frica ca se comporta lafel ca cele noname.
Comment
-
Comandat azi un set de Valeo Silencio X-TRM (530mm), pretul este mai mult decat decent - 80 lei pentru set. Maine cel mai probabil imi ajung, sper sa nu fie o confuzie sa fie Silencio simple, caz in care o sa fie trimise inapoi. Pe program scria Silencio X-TRM iar in poza tot ambalajul de la X-TRM era, acum sa vedem. Initial vroiam Champion EasyVision dar nu am gasit pe stoc de 530mm la niciun furnizor iar Bosch AeroTwin Retrofit sunt cam 120 lei.
O sa fie puse la lucru dupa ce se dezgheata situatia .'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Eu recomand stergatoare bosch clasice de 53 cm (in jur de 20 lei/buc in augsburg). Impreuna cu modificarea sistemului de stergatoare, daca aveti unde sa taiati si sa sudati. Eu am scapat de stres de cand nu imi mai curge "zoaia" pe mijlocul parbrizului.
Comment
-
Originally posted by bad_hrc View PostEu recomand stergatoare bosch clasice de 53 cm (in jur de 20 lei/buc in augsburg). Impreuna cu modificarea sistemului de stergatoare, daca aveti unde sa taiati si sa sudati. Eu am scapat de stres de cand nu imi mai curge "zoaia" pe mijlocul parbrizului.
numai bine!live to ride
Comment
-
Originally posted by shtrumphy83 View Postpana tai si sudezi mai bine aplici metoda din tutorialele lui cristi,http://www.tutorialelogan.ro/2011/07...stergator.html impreuna cu stergatoare bosch de 60cm la sofer,53cm la pasager,eu unul asa am facut si am avut nevoie doar de o menghina si un cican,cred ca-i mai simplu
numai bine!
Comment
-
Alca folosesc de circa 2 ani(pana acum 3 seturi) si merg impecabil.Raport calitate/pret f bun.Dimensiuni 56 sofer/50 pasager.Am facut si chestia cu prelungirea tijei de la ansmblul motorasului(cu sudura,ca in tutorial) si merg ca unse,fara sarituri,zgomote si "V".KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
Comment