[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cred ca este bratul de vina, cel putin eu dupa ce-l mai curbam putin, nu mai aveam nicio problema cu scartaitul, indiferent de cat de vechi erau stergatoarele.

Comment

• Tocmai ce ziceam ca imi lasa dare stergatoarele am aflat si din ce cauza. In locurile in care imi lasa dare, lamela stergatorului a fost atacata de ceva, probabil de rahatii de parumbei sau gheata? Locurile atacate arata ca niste basici sparte sau ca niste scame lipite pe lamela.

Comment

• Pe mine ma exaspereaza bratele de la stergatoare. Am schimbat stergatoarele de pomana ca tot scartaie. Eram constient ca nu sunt bratele suficient de tensionate, dar am zis sa incerc cu alte stergatoare mai bune si degeaba, tot sar de pe parbriz. In afara de solutia lui Streulea de a tensiona acel arc, care in cazul meu a dat gres de 2 ori (chiar nu reusesc sa le tensionez) mai exista si alta varianta?

Comment

• Eu nu mai am problema de cand am schimabt stergatoarele. am pus alca. Cele de la Megadrive sunt jalnice. Scartaiau la 120 pe o ploaie marunta si deasa de iti venea sa bagi mana in parbriz)
          MY CLA

Comment

• sal

cu stergatoare clasice am dus 2 ani jumate luate din Carrefour (Valencia) am dat 15E pe amandoua erau marca proprie Carrefour si nu am avut nici o problema apoi s-au rupt am pus lamele scartaie de mi rupe capul am putin rasucite bratele stergatoarelor, bafta la toti.

Comment

• Eu am luat 2 stergatoare valeo din cora la 16 lei bucata sau asa ceva... Am ramas placut surprins sa vad cat de bine sterg si cat de silentioase sunt. Le am de vreo 3 luni si au prins si zapada si nu m-au dezamagit.

Comment

• eu le iau din auchan.
                tot valeo, 24 de lei setul, 2 bucati de 20".
                ma tin jumatate de an si isi fac treaba foarte bine pentru banii astia.
                ps: nu scartaie decat daca lasi aerul cald pe parbriz prea mult.
                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Am si eu o problema, imi scartaie bordul in partea dreapta cand dau in gropi si se aude foarte pronuntat. Am dat azi cu pumnul in el si s-a auzit acea scartaietura enervanta. Am incercat sa bag mana pe sub bord dar degeaba am dat numai de fire ca de vazut nu pot sa vad ce e pe acolo. Ce naiba sa-i fac ?

Comment

• Si la mine scartaie ceva in partea dreapta prin bord, am inteles ca ar fi vorba de o placa metalica pe care este prins airbag-ul sau cablul de la antena.
                    Imi da prin cap ca la vara sa o insonorizez.

Comment

• Cand s-o mai incalzi o sa incerc sa ma uit cu lanterna sa vad cum e pe acolo, eventual scot casetofonul poate se vede pe acolo, trebuie remediat ca e deranjant.

Comment

• Originally posted by bad_hrc View Post
                        Tocmai ce ziceam ca imi lasa dare stergatoarele am aflat si din ce cauza. In locurile in care imi lasa dare, lamela stergatorului a fost atacata de ceva, probabil de rahatii de parumbei sau gheata? Locurile atacate arata ca niste basici sparte sau ca niste scame lipite pe lamela.

Am mai spus pe aici ca este un tip brunetel care vinde stergatoare la semafor langa Carrefour in Berceni pe drumul care duce la Metro.
                        Sunt 20 ron bucata si au lama din cauciuc siliconic, deci fara grafit.sau alte smackuri de luat banii....nu se intaresc cand este frig afara si nu se usuca vara si nu le ataca mai nimic.
                        La mine nu au lasat nici o dunga timp de 2 ani ....pana am vandut masina.
                        Nu va apucati sa strambati bratele de stergator sau sa aruncati banii pe Bosch aero ca dupa stati cu inima indoita ca le fura........si mai costa si 150-180 ron cred.

Deci cautati stergator cu lamela din silicon........un loc il stiu sigur....cel din Berceni.

Stima
                        real power..... diesel power by

Comment

• Am luat deja bosch aero si sterg lafel de bine ca bosch eco cand erau noi. Secretul consta in torsionarea bratelor in asa fel incat lama stergatorului sa calce cat mai perpendicular pe parbriz, cum parbrizul nu este drept trebuie gasita o pozitie de mijloc.
                          Ce imi place la toate stergatoarele bosch este ca au grafit in compozitia lamelei, nu doar praf de grafit aplicat ca minunatele "stergatoare grafitate".
                          Inainte sa descopar bosch eco am vrut sa iau stergatoare cu lamela siliconica dar nu am gasit prin magazine si la semafoare pe la care tref eu se vand numai furaciuni sau am mai vazut pe unii cu flat-uri ordinare de 5 lei care cereau mult mai mult pe ele in nici un caz siliconice :p

Comment

• Acum ceva timp am cumparat un set de stergatoare ieftine care stergeau mai prost decat cele vechi si pe deasupra mai si sareau si scartaiau. Am crezut ca daca stramb bratul de la stergator o sa-si revina, dar nimic. Dupa aia am cumparat stergatoare valeo si problema persista cand e frig si nici nu prea sterg bine. Cred ca cele valeo nu sterg bine pt ca am strambat bratele de la stergator.(nu recomand operatiunea asta)
                            Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.

Comment

• Eu cred ca e ceva de designul masinii. La Logan nu am reusit sa le aduc la tacere deloc; am incercat si tensionarea, si detensionarea, am schimbat si bratele intre ele si nimic. Am luat si stergatoare ieftine, si mai scumpe si tot cantau pe parbriz. La corolla am pus si petarde de stergatoare, si mai scumpe, si indiferent daca dau caldura la parbriz sau nu, nu scartaie deloc.

Comment

• Eu am strambat bratele la stergatoare putin, cat sa le modific unghiul de cadere pe parbriz si am mai reusit sa reduc din zgomot. Nu mai scartaie ca alta data, se mai aud din cand in cand dar rezonabil. Cum da caldura mai bine (sa vina primavara) o sa le schimb cu altele noi (le am deja in portbagaj) sa vedem cum se comporta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google