Eu nu ştiu care e treaba că din 4 loganuri ce le au cei din familia mea niciunuia nu îi scârţâie ştergătoarele. Şi toate au fel de fel de ştergătoare, schimbate vreo 2-3 seturi până acum, abia dacă am auzit odată, de 2 ori un mic scârţ. 3 din ele sunt ph2 şi mcvul e din 2007, deci ph1.
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Asa cica. Foarte proaste. Iarna cand inghetau stateau acele pliuri metalice mai sus si nu stergea zona, trecand peste apa. Am luat niste stergatoarea la 10 lei buc, din acelea silicon moale, nu stiu exact, ce se "lipeste" pe geam. Nu mai am problema aia.
Deci stergatoarele din fabrica sunt de kkt. Pana si niste chinezisme sunt mai bune.
Comment
-
Asa si eu,,daca stau cu masina in fata blocului/garaj ma tin stergatoarele ani de zile sau cand merg cu masina, o fac cand nu ploua sau ninge si ma mai tin cateva luni.
Fac pariu ca dupa 4 ani parbrizul colegului de mai sus este pur si simplu matuit,,asta daca le-a folosit frecvent in cei 4 ani.
Concluzia,,alea de fabrica sunt cel mai prost accesoriu posibil la logan.
Recomand cu incredere ca la cumpararea unui logan nou,viitorul propietar sa vina cu stergatoare de acasa!
Comment
-
Stergatoarele din fabrica au scartait din prima ora. Cum am iesit pe poarta dealer-ului am iesit pe autostrada si a inceput ploaia.
Dupa o luna am cumparat Valeo, care au inceput sa scartaie dupa vreo 8 luni. Le-am schimbat cu Bosch Eco, care m-au tinut pana in toamna trecuta. Au inceput sa stearga prost dar n-au scartait nicio secunda.
Acum am tot Bosch Eco, 53cm la sofer si 50cm in dreapta. Nici nu le bag in seama cand polua, atat de silentioase sunt.
P.S. Am dat 39 de lei pe ele, de la benziaria Agip.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Parbrizul de Logan oricum se zgarie foarte usor. Al meu e PLIN de zgarieturi si am avut grija de el, am evitat sa dau cu stergatoarele cand era mult praf, nu dau cu ele pe gheata, folosesc lichid din abundenta, etc.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment