[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Kojak View Post
    nu-ti merge cu ambele de 60 fara sa umbli la brate. clasice.
    nu merge fiindca ala din dreapta s-ar urca pe cheder, in rest nu cred ca ar fi o problema.

Originally posted by Kojak View Post
    si io stiam ca 55-u' e fortat oarecum si 54 vine "ca turnat". se pare canu-i asa.
    tocmai... ala din poza mi se pare 54. 55 la mine vine mai aproape de cheder.
    nu stiu cum e la alea, dar in auchanu nu prea sunt aero de 55, ci de 54, 58... m-am uitat chiar acum vreo 2 zile. doar la clasice am vazut, valeo de ex. pe cele de 58 parca e scris 23" iar la 54 scrie 20", dar e vorba de "interpretarea" "inciului".
    Last edited by B997NDL; 7 May 2014, 22:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Excuze. Noroc cu ora tarzie ca n-am facut pe nimeni sa-si ia dimensiunile gresite.

Sunt 55 cm la sofer si 50 cm in dreapta. Pe verificate !

sigpic

Comment

• asa da, se schimba calimera

Comment

• Pozã doveditoare. Codul pe.ele este DW 50 sau 55, desi pe cutia ultimului set, absolut identic, scrie DU 50 / 55.
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Am modificat mecanismul stergatoarelor acum 2 sau 3 ani. Nu mai am stresul asta al dimensiunii stergatoarelor, am pus 2x53cm si n-am treaba. Eu am ales sa modific biela aceea pe care se prinde bratul stergatorului, mai exact scurtarea ei cu 7mm prin taiere si sudura in argon (metoda aplicata de rusi si adusa la noi de userul cubik).

Comment

• la masina mea la sofer intra fara probleme chiar si 65 cred. pentru ca acum am 60 cu 55 si inca mai am spatiu pana sa se incalice. la pasager nu merge de 60 ca incaleca chederul. si folosesc alca de cativa ani si schimb cam doua perechi pe an.
              sigpic

Comment

• alca, alea in cutii albastre de carton de la carefura?
                cele mai bune stergatoare ever. si cand sunt uzate tot sunt bune.

Comment

• alca folosesc si io de fo' 4-5 ani incoa', bineinteles, nu acelasi set.
                  f. bune la banii astia, cca. 11-12lei per buc.

Comment

• Originally posted by skd_ozenel View Post
                    ... si cand sunt uzate tot sunt bune.
                    Asta a fost buuuna!

Confirm!
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Deci ziceti ca alca sunt bune. Din astea as vrea si eu sa iau. Aveti idee cam cat tin, aproximativ? Scartaie sau huruie pe parbriz?

Ca sa elimin acel V, as vrea sa iau de 50 la pasager si de 64 la sofer. Am facut niste masuratori exacte si se pare ca V-ul se elimina absolut complet, fara nici un fel de alta modificare.
                      Dar in schimb se vor incaleca putin in pozitia de repaus.

Sant curios.
                      sigpic

Comment

• Eu aş merge pe Alca 60cm cu 53cm, asta ca să fie la linie şi să nu se lovească între ele nici măcar în poziţie de repaus.

Comment

• Originally posted by balooo View Post
                          Deci ziceti ca alca sunt bune. Din astea as vrea si eu sa iau. Aveti idee cam cat tin, aproximativ? Scartaie sau huruie pe parbriz?

Ca sa elimin acel V, as vrea sa iau de 50 la pasager si de 64 la sofer. Am facut niste masuratori exacte si se pare ca V-ul se elimina absolut complet, fara nici un fel de alta modificare.
                          Dar in schimb se vor incaleca putin in pozitia de repaus.

Sant curios.

Tin binisor. Oricum, peste 1an, fara probleme. Deci cel putin doo sezoane extreme (iarna - vara)
                          Chiar si cand se uzeaza, nu scartaie sau huruie, apar niste mici urme la stergere.
                          Nu pune de 64, ca-ti da cu virgula, mergi pe cat au mai zis colegii, 60 maxim la sofer cu 54 sau maxim 55, passenger.

Comment

• Eu de ceva timp am doua bucati de 53 mm. Niste Vmax-uri din Auchan, 10 lei bucata. Tin aproximativ un an. Intre stergatoare sunt vreo 2mm, deci intra cam la fix.
                            Am incercat si varianta cu 60 la sofer si 40 si ceva la pasager dar ramanea o zona mare nestearsa pe dreapta. Intr-adevar, nu aveam problema cu acel V dar am preferat varianta "standard".
                            Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
                            "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"

Comment

• @kossak: puteai pune de 55 la pasager si nu mai aveai portiunea aia nestearsa.

eu am mers numai pe valeo. am luat o data bosch si nu stiam cum sa scap de ele dupa proba. le-am vandut. scartaiau ca naiba, mai ales cand nu era multa apa. am mers pe clasice, fiindca am incercat si aero, si mi se pare ca nu-si fac treaba la mers in oras (cand nu sunt presate pe parbriz datorita vitezei)
                              si eu le schimb daca mai apar urme pe parbriz, dar nu scartaie si nu se intaresc. tinute minim un an.

Comment

• Eu am bosch de 5€ bucata, da sterg foarte bine si nu scartaie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google