[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @B997NDL Nu cred ca ar intra 55 la pasager cu 60 la sofer decat daca le-as suprapune.
    Oricum, la mine intotdeauna stergatorul de la sofer incepe sa scartaie primul. Bine, eu am modeul vechi de brate care cica ar fi de cacao. Stau sa mai rugineasca putin apoi le schimb cu astea de PH2.
    Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
    "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"

Comment

• eu folosesc de vreo 2-3 ani asa (60 cu 55) si n-am nicio treaba. doar cand le ridic pentru vreo operatie trebuie ridicat intai cel de la pasager, parca.
      vezi in urma ca sunt multi care folosesc combinatia asta.

Originally posted by L3on_rgby View Post
      Eu am bosch de 5€ bucata, da sterg foarte bine si nu scartaie.
      ale mele erau facute in belgia.
      Last edited by B997NDL; 8 May 2014, 14:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
        doar cand le ridic pentru vreo operatie trebuie ridicat intai cel de la pasager, parca.
        Ala de la sofer il ridici primul. Deloc nu-ti intra in cap.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ce n-a ditrus varsta din creier rezolva berea si vinul. in special berea, ca vine vara si macar sa ma coste mai putin.
          exista stergatoare aero care sa dea maximum de randament, indiferent de viteza de deplasare ?

Comment

• Kojak, de ce zici ca da cu virgula?
            Am facut masuratorile exact si intra la fix, fara sa loveasca in vreun cheder sau sa depaseasca parbrizul sau vreo extremitate.
            Singurele 2 chestiuni care ma intereseaza la schimbarea stergatoarelor sunt:
            1. Sa nu scartaie
            1.(unu) Sa nu lase mizeria de "V" de care m-am saturat pana peste cap. Tampita conceptie.

Varianta cu taiatul/sudatul/indoitul tijelor de la stergatoare cade din start, iar sa ridic stergatorul pasagerului cu vreo 10 grade iara parca nu as vrea din cauza de inestetic.

Combinatiile pe care le propun colegii nu reduce nici macar una definitiv V ul insuportabul, cretin, idiot, dobitoc, mitocan si cocalar din cazua caruia imi curge apa pe jumatea parbrizului si sant nevoit sa dau de inca nu stiu cate ori cu stergatoarele ca sa nu mai am apa. Poate deaia le-am si uzat inainte de termen.
            Last edited by balooo; 8 May 2014, 15:05.
            sigpic

Comment

• nu stiu daca intra de 64 la sofer. ai facut si proba ? cred ca loveste.
              si 60 e destul de mare, iar riscul de a se arde motorasul e cam costisitor...

Comment

• e si asta e un argument bun...lungime mai mare, greutate mai mare a stergatorului, solicitare mai mare a motorasului.

Comment

• @baloo, doar modificand mecanismul stergatoarelor scapi de triungiu bermudelor 100%. Celelalte metode doar il micsoreaza (poate cu dimensiuni extreme gen 65 si 40 scapi de tot dar pentru mine asta nu a fost o solutie)

Comment

• daca pui prea mic pe dreapta ramane prea mult parbriz nesters. am incercat, e naspa.
                    daca pui prea mari, ala din dreapta o sa calce aiurea pe curbura parbrizului si zona care va calca "pe colt" se va rupe rapid. la mine a fost un proces cu incercari repetate pe ambele masini pana am gasit combinatia cat mai buna.
                    Last edited by skd_ozenel; 9 May 2014, 18:38.

Comment

• ......care e?

Comment

• Originally posted by skd_ozenel View Post
                        daca pui prea mic pe dreapta ramane prea mult parbriz nesters. am incercat, e naspa.
                        daca pui prea mari, ala din dreapta o sa calce aiurea pe curbura parbrizului si zona care va calca "pe colt" se va rupe rapid. la mine a fost un proces cu incercari repetate pe ambele masini pana am gasit combinatia cat mai buna.
                        si care e combinatia perfecta dupa tine ? sa facem si noi asa...

Comment

• ne tine in suspans, ne zice la intalnire

Comment

• Originally posted by skd_ozenel View Post
                            alca, alea in cutii albastre de carton de la carefura?
                            cele mai bune stergatoare ever. si cand sunt uzate tot sunt bune.
                            despre care vorbesti ? alea clasice sau aero ? vad ca sunt si de unele, si de altele.

Comment

• Care sunt mai de soi?
                              DEDEMAN - cel mai expansiv retailer de materiale de constructii dezvolta cel mai complet site DIY, comunicand esentialul despre: ofertele de produse, servicii si companie

sau

DEDEMAN - cel mai expansiv retailer de materiale de constructii dezvolta cel mai complet site DIY, comunicand esentialul despre: ofertele de produse, servicii si companie

Pe logan 2 cel din stanga e de 550 si 500 pe dreapta. sunt Valeo echipare din fabrica, insa nu sunt stralucite!
                              Last edited by jonnie007; 18 May 2014, 17:40.
                              Keep walking...

Comment

• De ce tii musai sa-ti iei Valeo care e in jur de 20lei per bucata, cand poti sa-ti iei Alca la cca. 11lei per bucata? Minim 1 an, sterg perfect, n-ai treaba cu ele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google