[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chiar sunt super ALCA , la Logan inca mai tin cele din fabrica (oricum am luat azi alca de rezerva ), dar am luat pentru păssat, cu 12 lei bucata si merg brici in orice conditii, inclusiv ger. La banii astia chiar merita

ALCA
    sigpic
    !

Comment

• mergeti repede cat mai sunt...pana nu ma supar si ma duc sa le iau pe toate, sa fac bijnita pa intersectii.
      daca le dau cu 10 lei bucata, tot imi scot 3.26lei la un stergator...e binisor, intr-o dupa-amiaza imi scot de-un plin de benzina
      Last edited by Kojak; 26 February 2015, 18:04.

Comment

• Si ce mai stai
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am luat-o pe urmele nedeleului, m-am spurcat deja la beutrura...si pe jos mi-e lene sa merg douaj da minute dus, douaj da minute-ntors cu minim doo plase de rafie dupa mine ca sherpasu.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
            mergeti repede cat mai sunt...pana nu ma supar si ma duc sa le iau pe toate, sa fac bijnita pa intersectii.
            daca le dau cu 10 lei bucata, tot imi scot 3.26lei la un stergator...e binisor, intr-o dupa-amiaza imi scot de-un plin de benzina
            de ce nu-mi iei si mie 2 seturi 60 cu 55, si-ti dau 9 lei pe stergator ?
            eu luam de toti banii si le vindeam pe bursa cu 9 lei. poate ca de carlsberg, nu, dar de albacher tot imi iesea.
            te-ai spurcat mai rau ca mine la "beutrura".
            Last edited by B997NDL; 26 February 2015, 18:21.

Comment

• 55 parca n-am vazut, doar multiplu de 2, adica 56.

io'ti iau, da tot tre' sa bati un drum pana-n berceni sa ti le dau...deci nu e acelasi lucru in final? basca mai dai si 18 lei pe pereche vs. 13.50 lei, la raion

Comment

• nu e acelasi lucru, ca azi nu ma mai duc, si cel mai important, bem si noi ceva chem sofer de la speed taxi.
                pentru bunuri ma calicesc, dar la bautura dau toti banii.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                  chem sofer de la speed taxi.
                  mai bine de la UBER.

Comment

• de la "deutschland, deutschland UBER alles", ca tot era vorba de alca.

Comment

• Sieg Heil!

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                        Promotie la stergatoarle Alca, la Carfur Berceni!
                        Pret fara reducere (la toata gama de dimensiuni, 48-60cm): 8.99lei
                        Reducere 25% = 6.74lei / buc. stergator.
                        Fiind un best buy,(nici de la cioroii dupa intersectii nu iei stergatoare la banii astia ) mi-am luat si eu un set de 2.
                        Alea existente, (tot Alca) inca sterg bine.
                        Din ce am vazut, stocurile erau noi, ambalajele aratau bine si aveau destule din toate marimile.
                        De fapt, din cate am inteles, 25% reducere (doar azi) e la tot raionul auto, inclusiv la caucioace.
                        Up ! Si in Carrefour Baneasa au la reduceri

Comment

• au avut. maine nu mai e cazul.

Comment

• Tu ejti putoare mare, la Berceni, nu, la Băneasa, nu...nici măcar în ăla de la ține din Militari nu te duci.

Comment

• Nu mai au pe 60cm alca la carefura Ct

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Keep walking...

Comment

• nici in militari nu au de luni de zile. au adus de 58, si am luat din alea. asta e.
                                am mers mereu cu 60 si 55. dar un coleg de pe aici tot zicea ca ai scapa de V la ph2 cu 60-50. am incercat cu alt brand, dar nici pomeneala. o fi modificat sistemul la astea de prin 2011-2012, sau paana cand s-au facut ph2.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google