[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• TopCat ridici bratele la stergatoare, prinzi de ele si le rasucesti putin de la stanga la dreapta-inspre parbriz, astfel incat dupa ce le lasi in jos, lama stergatoarelor cade putin mai pe o parte (asta nu prea se observa cu ochiul liber). Cert e ca nu mai sar, nu se mai aude nici un zgomot. Eu le-am fortat putin cu mana libera si a fost suficient.

Comment

• Si cand o sa vrei sa le dai inapoi nu risti sa ti se rupa bratul stergatorului?
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Nu le mai dai inapoi, stai linistit, caci cu mana libera nu le rasucesti la propriu, doar le misti putin.

Comment

• Stergatoarele aero sunt excelente.Am schimbat la masina de serviciu de curand(luate din Metro,27 ron buc.)Cand o sa-mi iau Loganul(?),schimb imediat stergatoarele,plus ca au si alta estetica...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• La mine, am remarcat scartaitul dupa 2 luni. Masina e noua. Se pare ca asa e normal... O sa le schimb cand vad ca nu mai sterg bine, deocamdata e OK.
            Regards,

Emanuel Sescu

Comment

• Pentru topcat:

Pe stergatoare scria "aero" si inca ceva, nu mai retin si nici ambalajul nu il mai am ca sa iti spun exact marca. Poate sunt din cele "no name"(fara nume? Asa am vazut scris pe aici, nu pot sa contrazic pe nimeni pt ca nu stiu la ce se refera). Sunt in ambalaj predominant rosu si fara cadru metalic, sunt de cele tip linie ca la renault megane, vw, etc. Daca esti din bucuresti si te intereseaza, le-am luat din carrefour orhideea. Vreau sa spun ca in sera asta am spalat masina la spalatorie automata si cu ceara si inca se comporta excelent. Sterg bine si la viteza (145km/h), le-am probat astazi pe A2.

Comment

• Ce marime au nu stii?
                Erau amandoua intr-un ambalaj,sau separat?

Comment

• Referitor la stergatoare ieftine: - e o promotie in cadrul magazinului real, la un anumit produs cumparat, il primesti si pe al doilea. Un stergator aero, fiind 17 ron, iar conform promotiei, 2 stergatoare aero=17 ron.

Comment

• Eu mi-am luat din carrefour stergatoare "alca". Al doilea se livreaza la jumatate de pret. Sterg excelent si nu scartaie.
                    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Recomand acest model de stergatoare.
                      Attached Files

Comment

• Nu te supara da alea cum arata?? Zici ca is papuci)
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Cam cat costa o pereche de stergatoare de la dacia?Cele originale?
                          sigpic
                          !

Comment

• Originally posted by ady62 View Post
                            Recomand acest model de stergatoare.
                            Ady, dupa moaca ta par a fi bune stergatoarele ))
                            Hai te rog cu detalii suplimentare: de unde le-ai luat si cum se comporta la 100-120/h (ca acolo astea stock sunt varza). Stau lipite de parbriz, sterg bine..?

Comment

• Cand mai atasati imagini da-ti va rog si detalii,pret,dimensiune etc.Lumea vrea sa stie cat mai multe informatii.

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
                                Cam cat costa o pereche de stergatoare de la dacia?Cele originale?
                                Nu luati in seama acest post.
                                Am aflat pretul era tot aici in topic
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google