[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A reusit careva sa elimine unghiul acela enervant pe unde se scurge apa ? Si daca DA .. Cu ce dimensiuni la stergatoare (o poza ar fi buna ) ... Ma gandesc sa pun unele de 60 / 45 ...

Comment

• Incearca 58 cm cu 45 cm.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Tot citesc thread-ul asta de ceva vreme si ma steptam sa am probleme cu stergatoarele peste ceva vreme. Dar am masina (noua) de 3 luni cu stergatoare stock si au inceput sa faca zgomotul ala enervant si sa lase dare urate. Pana acum nu le-am folosit mai mult de 20 de minute in total si cu lichidul venit cu masina . Deci marfa prea proasta!

Comment

• Si eu am schimbat pana acuma cred ca vre-o 4-5 seturi de stergatoare, sincer nu mi se par nici unele calumea sau asa am nimerit eu, pe cele mai proaste,prima oara cele din fabrica is dezastru scartaie si lasa dare de te doare capul, am luat dupa aia champion stergatoare,iar dupa 4 luni au scartait au fost varza, dupa care am luat ceva stergatoare aero de la Selgros(no name)dupa 3 luni lasau dungi dar macar nu scartaiau,am luat iar acuma recent Alca(nu aero) si acelea dupa 3 luni varza au fost scartaie de mama focului si lasa niste dare asa ca si o panza de paianjen(trebuie sa le schimb), sa vad cred ca am sa ma bag la ceva stergatoare Aero din carrefour Alca sau ceva No name-uri(macar alea nu o sa mai scartiaie),sper sa fie mai bune decat cele normale, nici nu mai stiu de care sa iau!
          Eu ma gandesc ca problema asta cu scartaitul ar fi de la brate, nu apasa cum trebuie nici la viteza nici cand mergi incet si de aia scartaie cam cu orice tip de stergator!
          Last edited by wizard24; 17 November 2008, 08:13.
          sigpic

Comment

• Ia un bosch si o sa vezi care e diferenta! Eu sunt f multumit de ele...
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Alea ''aero'' de la Alca (ca de astea am si eu pe masina) pot sa inceapa sa scartaie cand se duce jos grafitu ala de pe lama - pur si simplu e depus asa pe cauciuc, cand dai cu degetu sau servetelu, lasa urme de grafit.
              Momentan n-am probleme, daca voi avea, o sa dau cu grafit pe ele si gata, ca noi )))
              Last edited by Octavian; 17 November 2008, 11:35.

Comment

• Eu am stergatoare "mega drive" , de 24" si 21", cumparate de la Real, cu 18 lei bucata si sunt multumit de ele, sterg bine si nu scartie.
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

• Mie mi-au lasat un fel de zgarieturi fine, dar doar pentru stergatorul din dreapta. Am luat de silicon pe care le-am montat acum o luna de zile si par sa functioneze mult mai bine. Ramane de vazut daca sunt mai bune.

Comment

• Va d ca lumea se plange de scartaitul stergatoarelor...O solutie in indepartarea acestui incovenbient ar putea fi folosirea lor mai rar nu?
                    Pentru asta am cumparat solutia prezentata in primele 2 poze si care "isi face efectul" la o viteza mai mare de 55 km /h...Aveti si un filmulet cum isi face treaba acea solutie.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Iti cam taiau calea aia cu masinile dar solutia e pe baza de grasimi? E misto din ce am vazut. Nu ai spus cat te-a costat si de unde ai achizitionat-o
                      Last edited by bogdan_1984; 22 November 2008, 12:13.
                      sigpic

Comment

• Eu am luat lamele de rezerva pentru stergatoarele stock...M-a costat un set ( 2 lamele) 4.5 roni, si deocamdata isi fac treaba

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                          Iti cam taiau calea aia cu masinile dar solutia e pe baza de grasimi? E misto din ce am vazut. Nu ai spus cat te-a costat si de unde ai achizitionat-o
                          Da..Asa e ma cam incurcau netrebnicii aia
                          Solutie e pe baza de grasimi cred...Pretul 8,5 lei de la sfantul "Popescu".
                          sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Pentru asta am cumparat solutia prezentata in primele 2 poze si care "isi face efectul" la o viteza mai mare de 55 km /h...Aveti si un filmulet cum isi face treaba acea solutie.
                            ...Si acum ma pui pe mine sa caut prin magazine ))
                            Spune si tu cat ai dat pe el si de unde...?

Comment

• Octavian..Prin supermarketuri am mai vazit astfel de solutii de la alte firme (sonax,etc..)dar mult mai scumpe...Undeva la 30 35 lei...
                              sigpic

Comment

• Pararea mea e ca mai bine iei stergatoare noi decat sa ramana parbrizul cu grasime dupa solutia aia.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google