uite si replica :P Vineri ma duc in service pentru o problema. Am sa le spun ca am probleme cu stergatorul, sa vad ce zic si daca nu imi convine le propun si varianta cu comparatul, dar sper sa nu pierd nici o garantie daca este in regula bratul
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Da bogdan sa ne zici si noua care o fi raspunsul cu care o sa se "scoata" aia din service, legat de faza cu bratele stergatoarelor!
Daca e de bine, atunci o sa ma duc si eu sa le zic numai bine se apropie revizia de 45, si ii paste o vizita:Psigpic
Comment
-
@bogdan_1984: Sa fim seriosi, se pierde garantia pentru un amarat de marcaj de siguranta...
Comment
-
Am fost in service. S-a rezolvat totul. Inclusiv stergatoarele. Tot ce mi-au facut ei a fost sa imi intoarca suportul de plastic care prinde stergatorul de bratul de metal si rezultatul este ca nu mai sare stergatorul din fabrica. Incercati si voi asta, poate da rezultate bune asa cum a dat la mine.
Numai bine!sigpic
Comment
-
Pai cred ca or facut si chestia asta ce-i de la service numai pentru a nu zice ca nu sau atins de stergatoare,oricum eu nu-i vad rostu la faza cu intorsul,am facut si eu azi cu ele asa dat 2 spritzuri si tot scartaie, stergatoare cumparate de 3 luni :-j,sigpic
Comment
Comment