[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poze cu stergatoarele nu am, dar asta e cutia in care au fost.scuze pentru calitate.
    Attached Files

Comment

• Am si eu stergatoare firma asta pe duba de la munca,e un renault master,dar costa 170 un set.....
      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Mersi de poze marian.Pacat ca nu sunt dinalea aero.

Comment

• 170 pe doua gume Mai bine imi iau o anvelopa. Si mai este riscul sa le fure... cele stock sterg la fel de bine ca cele de 2 mil. get real!
          sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
            Bratele de la stergatoare nu sunt la fel (stanga vs dreapta) deci las-l asa ca asa e din fabrica.
            Ca fapt divers...Eu le-am schimbat intre ele pentru ca de cate ori eram la peco si vroiam sa sterg geamul ridicam stergatoril de la pasager prima data(pentru ca pe acea parte se afla busonul de la rezervor0 iar cand vroiam sa ridic si stergatorul din partea soferului lamele stergatoarelor se atingeau intre ele.
            Mentionez ca la ora actuala stergatoarele nu imi scartiaie si imi sterg bine...Am schimbat lamele bineinteles.
            si atunci ce sa fac ??? Am schimbat deja stergatorul stanga ... Acelasi lucru se intampla ... Sare si imi lasa dare, ca niste raze, pe geam, cand se depalseaza de jos in sus !

Comment

• intarsia citeste post #520
              sigpic

Comment

• @intarsia: Poti merge intr-un service sa te convingi de torsionarea corecta a bratului stergatorului.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                  170 pe doua gume Mai bine imi iau o anvelopa. Si mai este riscul sa le fure... cele stock sterg la fel de bine ca cele de 2 mil. get real!
                  dar nu platesc eu.plateste firma.si sunt din alea care au stropitorile pe ele,deci cand merge spergatorul merge si furtunul dupa el si uda tot parbrizul
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Am luat si eu azi niste stergatoare aero...unul de 19 inch (pentru partea dreapta) si unul de 21 inch (pentru partea stanga)...isi fac treaba bine, insa cred ca era indicat ca pe stanga sa iau de 22 de inch...
                    Stergatoarele sunt typeR, viper blade...
                    P.S. Rezervele cumparate acum o luna inca mai sunt ok, insa am vrut sa cumpar alte stergatoare de dimensiuni diferite pentru a testa daca pot sterge o suprafata mai mare a parbrizului si daca imi confera o mai buna vizibilitate.

Comment

• @theo_bv2002: Pe Logan e mai greu sa adaptezi sistemul de spalare pe stergatoare si nici nu e asa de eficient.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• aero

Hello
                        Unde gasesc si eu stergatoare aero? Eu mereu ma uit pe spate sa vad daca scrie si Logan si nu gasesc. Merci!
                        (scuze daca s-a mai vorbit..am trecut prin toate paginile dar n-am vazut)
                        aca i ap a-ti lta
                        Daca n-ai bani mergi cu ea.

Comment

• Pai gasesti cam peste tot...magazine de piese auto si hypermarket-uri.
                          La hypermarket sunt mai scumpe cu 5-10 roni.

Comment

• si scrie pe spate Logan? Sau trebuie sa caut anumite dimensiuni.
                            Lumea de pe forum vad ca zice ca a luat dimensiuni diferite stanga fata de dreapta...
                            aca i ap a-ti lta
                            Daca n-ai bani mergi cu ea.

Comment

• Nu trebuie sa scrie nici un Logan pe spate!
                              Eu mi-am pus "aero" universal de 50mm si sunt OK!
                              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• 50 dreapta 50 stanga?
                                Cam mici zic eu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google