[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai marimea maxima nu era 106 de cm?
    Ale mele sunt amandoua de 51.
    Cam mici,dar de sters sterg bine.

Comment

• 60/45 si 51/51 (de fapt cred ca e 52/52) par pana acum cele mai bune dimensiuni la care nu se ating . Dar daca iau de 45 pe partea pasagerului o sa am 25% din parbriz plin de jeg va dati seama nu ? Sau nu stiu zic si eu
      Offtopic : Lasati margarina ca nu pe gustul stergatoarelor
      1.6 MPi Icy White

Comment

• Am vazut o varianta buna.
        53/53
        Nu se ating si sterg perfect.

Comment

• Eu am si cred ca am mai spus-o pe undeva mai prin fata ce dimensiunii am la ele(sunt stergatoare normale)si am asa, 56 la sofer si 53 in dreapta si nu se ating intre ele,si merg de minune!
          sigpic

Comment

• Ma mir cum nu se ating 56/53, dar cred ca cel de la sofer sigur iese putin in afara parbrizului.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu iasa in afara, o sa pun eventual niste poze zilele astea, ala din dreapta un pic parca ajunge in plasticul acela negru care e jos in ambele colturi la parbriz,dar se poate taia din cauciucul stergatorului daca deranjeaza! dar nu deranjeaza si nici nu se aude ca bate in ala,pt ca numai cu lama atinge un pic!
              O sa fac poze si le pun aici !
              sigpic

Comment

• Eu am 53/53.E numai bine.
                sigpic

Comment

• De care?
                  Aero?

Comment

• am vazut pe un site, stergatoare BOSCH dar nu aero si costa intre 20 si 30 lei. sunt bune?

adresa de site mai apare din cand in cand pe la inceputul paginii si are piese auto de vanzare.
                    sigpic

Comment

• Nu sunt Aero.Bosh Twin sunt.Sunt foarte bune.
                      sigpic

Comment

• Stergatoare foarte bune sunt cele volkswagen (cu bratul lamelei de cauciuc mai latit si care, in momentul in care le ridici de pe parbriz, se curbeaza). Sunt in jur de 25 lei bucata in magazinele praktiker sau dedeman sau ceva mai scumpe la distribuitorii de piese auto din import.

Comment

• Tu te referi la stergatoarele cu care vine echipat un Passat nou?

Comment

• Originally posted by adi_77 View Post
                            Stergatoare foarte bune sunt cele volkswagen (cu bratul lamelei de cauciuc mai latit si care, in momentul in care le ridici de pe parbriz, se curbeaza). Sunt in jur de 25 lei bucata in magazinele praktiker sau dedeman sau ceva mai scumpe la distribuitorii de piese auto din import.
                            Pai noi vorbim de o gramada de posturi despre genul ala de stergatoare...sunt cele tip "aero" insa alea cu care vine Passat-ul sunt cu mult mai scumpe plus ca sistemul de prindere este diferit.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pai de asta l-am si intrebat.Astea noi de Passat nu se potrivesc la Logan.

Comment

• Am rezolvat problema scartaitului stergatoarelor in felul urmator:
                                desi am cumparat Bosh au inceput sa scartie dupa aprox. 1 luna si sareau pe parbriz la fel ca cele originale. Cand stergatorul se deplaseaza in sus unghiul pe care il face lamela cu parbrizul ramane ascutit, aceasta nedeplasandu-se inspre spate. In consecinta am modificat unghiul de incidenta pe parbriz la 90 grade astfel incat lamela sa poata culisa inainte si inapoi in functie de directia de deplasare a stergatorului.(daca stergatorul se deplaseaza in sus unghiul ascutit trebuie sa fie inspre baza parbrizului si invers prin analogie). Sunt vreo 4 luni de atunci si nu mai am probleme cu stergatoarele.Le-am verificat si pe cele originale si merg f bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google