[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am niste "no name" luate din Carrefour la 9 lei bucata...sunt de 22' si sterg foarte bine de 2-3 luni. Sunt mult mai bune decat cele cu care a venit masina din fabrica
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pana la urma am scos din buzunar 40 ron si mi-am luat BOSCH TWIN normale. deocamdata sterg foarte bine. le am de pe data de 30 ianuarie 2009 si le-am folosit de cateva ori pe timp de ploaie si la spalat parbrizul. un pic cam scumpe dar se merita
      Attached Files
      sigpic

Comment

• nu se merita.eu am alca cu 7 lei bucata,de 3 luni si sterg inca foarte bine,nu bine.deci....
        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Eu tot alca am. Excelent raport pret - calitate. Isi fac treaba foarte bine.
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Si eu tot Alca normale am luate din Carrefour,dupa cum am zis si in alte posturi anterioare,si sunt foarte bune la pretul care il au de 7 lei,mentionez ca la inghetul ce a fost pe afara ele sterg in continuare bine si nu scartaie!
            sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
              pana la urma am scos din buzunar 40 ron si mi-am luat BOSCH TWIN normale. deocamdata sterg foarte bine. le am de pe data de 30 ianuarie 2009 si le-am folosit de cateva ori pe timp de ploaie si la spalat parbrizul. un pic cam scumpe dar se merita
              Eu va recomand bosch twin; din astea mi-au luat si eu prin decembrie si se comporta execelent, sterg lacrima si nu lasa deloc dire. In primele zile cind le-am pus scirtiiau dar si-au dat drumu. Au fost zile cind era afara si -14 grade si nu scoteau nici un zgomot. Eu personal sunt multumit de achizitie, isi merita banii ;)

Comment

• ce dimensiuni au astea (bosch) pe care le-ati luat?

Comment

• ale mele parca au 53 cu 47. nu am vrut mai mare ca sa nu obosesc motorasul
                  sigpic

Comment

• Originally posted by wizard24 View Post
                    Si eu tot Alca normale am luate din Carrefour,dupa cum am zis si in alte posturi anterioare,si sunt foarte bune la pretul care il au de 7 lei,mentionez ca la inghetul ce a fost pe afara ele sterg in continuare bine si nu scartaie!
                    Mi-am luat Alca din Carrefour de 53 si 50 cm. Din pacate merg mai prost decat cele originale. Sar ca naiba si evident scartaie.

Comment

• eu am stergatoarele originale de vreo 4000 km si merg foarte bine dar am observat ca mi-au aparut cateva zgarieturi fine pe parbriz. a mai patit cineva?
                      sigpic

Comment

• hai sa va zic cum fac eu; daca nu sunteti comozi de fiecare data dupa ce folositi stergatoarele si considerati ca sa uscat parbrizul coborati frumos jos si ridicati-le de pe geam pe rand pe amandoua si coboratile la loc!!! in felul acesta lama steg va ramane perpendiculara pe parbriz, lasan-do asa in soare sau frig ore zile ramane tensionata pe pozitia de coborare a bratului adica data peste cap si la urmatoarea folosire apare sunetul ala care-l stim cu totii ca lucreaza in raspar si se rupe repede...

Comment

• Inseamna ca sunt strambe bratele daca merg asa prost de la inceput.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da, un coleg de servici are parbrizul de parca a dat cu glaspapir pe el.
                            Cand l-am intrebat mi-a zos ca de la stergatoare. Adevaru-i ca nici nu se omoara sa le curete, probabil ca a mai dat si pe uscat cu ele...
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Originally posted by Laurr_07 View Post
                              eu am stergatoarele originale de vreo 4000 km si merg foarte bine dar am observat ca mi-au aparut cateva zgarieturi fine pe parbriz. a mai patit cineva?
                              Este posibil sa fi agatat o pietricica(crenguta) la stergator si de aceea ti-a zgariat parbrizul. De fapt sunt 90% sigur ca asta-i explicatia. Eu din cand in cand fara sa fie motiv sterg lamelele cu o carpa.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Subscriu la postul anterior. In timp, se depune un fel de mazga ce adera pe marginile lamelelor. Eu folosesc numai stergatoare Valeo. Sunt foarte multumit de ele. Le-am schimbat de curand dupa o indelunga functionare. Nu scartaie si sterg foarte bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google