problema nu este "dungile", prob e zgomotu de care eu nu pot scapa !! cu ce stergatoare ati reusit sa scapati de zgomot ca 4 perechi am schimbat si nimic... mai ales acu ca vine frigu..ploi .. o sa mor in masina cu zgomotu ala !!
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
Aoleu.De 2 ani??Ale mele alea din fabrica dupa vreo 3 luni au inceput sa scartaie,iar dupa vreo 6 luni sa se deterioreze.Cam asa cred ca le-am schimbat dupa vreo 6 luni.Dar cica mare lor majoritate scartaie ca ar fi de la brat vina.Eu tot am rasucit de ele da mi frica sa nu fac ceva prostii pe acolo asa ca dau muzica mai tare sa scap de scartaitul stergatoarelor.
Comment
-
Originally posted by MyhayInferno View Postproblema nu este "dungile", prob e zgomotu de care eu nu pot scapa !! cu ce stergatoare ati reusit sa scapati de zgomot ca 4 perechi am schimbat si nimic... mai ales acu ca vine frigu..ploi .. o sa mor in masina cu zgomotu ala !!
dupa cum vezi, alea mai scumpe isi fac treaba impecabil, iar dupa un anumit timp sau de folosit, incep sa dau "rateuri"
bosch, victor sunt bune. chiar ma gandeam sa trec pe victor ca sunt si aero la pretul unor bosch simple. iar bosch aero sunt peste 100 leiLast edited by bogdan_1984; 7 October 2009, 21:35.sigpic
Comment
-
Mie alea din fabrica mi-au mers bine aproxiataiv 1 an si cateava luni pana au inceput sa scartie, desi stergeau perfect. De cateva luni am pus Aero din Real luate cu 15 ron la oferta 2 bucati, dar dimineata scartaie si ma enerveaza , de sters sterg bine nu raman urme, dar pe ploaie ramane o pelicula de apa destul de nasoala care incomodeaza vizibilitatea . Am vazut ca multi colegi sunt multumiti de Alca, o sa incerc si eu in curand am vazut la 10 ron bucata , eu Alca am avut pe Dacia veche si au mers impecabil 1 an .
Pentru cei care au alca care ar fi dimensiunile , merge 22" in stanga si 20 in dreapta fara sa se atinga ?sigpic
Comment
-
53 cu 53 am eu ca le-am luat la set, cica merge si 56 cu 50 cm in principiu suma lor sa dea 106 cm. Am luat si de la Real "aero" dar le-am schimbat ca erau prea mici si scartaiau, am luat acum un set cu 5 lei noname de la alt supermarket si astea sterg perfect si nici nu fac zgomot. Surprize...
Comment
-
Da, stau putin incalecate si nu deranjeaza cu nimic, ba dispare "coltul" de jos. Ideea e sa nu atinga stalpul parbrizului de la pasager. Mai mari de 22" va depasi si iese nasol. Deci 2 x 22" sunt perfecteIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postbosch, victor sunt bune. chiar ma gandeam sa trec pe victor ca sunt si aero la pretul unor bosch simple. iar bosch aero sunt peste 100 leisigpic
Comment
Comment