[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la carefura am vazut valeo aero. 70 lei bucata
    sigpic

Comment

• Seba incerca sa schimbi stergatoarele cu ceva ieftin , iti recomand Alca din Careffour, daca nu merge asa poate iei in considerare alte sfaturi, oricum nu e o avere 15 lei , la mine sterg perfect .
      sigpic

Comment

• Sau si alea ,,Victor" din Selgros.Sunt 27 de lei bucata dar sunt ok,eu unul tot dinalea o sa imi iau.

Comment

• mah baieti, o intrebare: vreau sa imi iau stergatori AERO FLAT si as vrea sa stiu dimensiunile pentru ele .
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 20" sau 50cm. Merg si de 21" dar cam la limita.

Comment

• @ Bad_Wolf : am luat eu Alca din Carrefour si pot sa spun ca sunt cele mai proaste stergatoare pe care le'am vazut in viata mea!

nu sterg deloc bine, abia la revenire poti vedea ceva prin parbriz si in plus scartaie enervant, asta de la prima folosire si pana azi!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• @Flipper : pe ambele parti de 20 " ? am vazut la unii la sofer mult mai mare fatza de cea din dreapta ( la ford focus, model 2008 am vazut asa, erau lamele , oare se potrivesc ? )
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by Flipper View Post
                  20" sau 50cm. Merg si de 21" dar cam la limita.
                  Limita e la stalpul de la pasager...merg 2 bucati x 22"
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu vreau sa o luati pe post de sfat ,dar incercati sa intoarceti lamela in suportul de prindere si s-ar putea sa mearga ,asa am procedat cu stergatoarele mele ,unul sarea si unul nu stergea mai nimic ,acum am pace ,finut,in liniste ,se duc.........vin ,a mers.
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Eu folosesc cu succes stergatoarele Carrefour (cele clasice nu cele aero, sunt ambalate individual in ambalaj galben) 24" stanga si 21" dreapta. Atat la clio cat si la logan, nu scartaie, nu topaie, sterg foarte bine si tin foarte mult (la clio le-am folosit aproape 14 luni)! Tin sa precizez ca am folosit si apa chioara in rezervorul de la spalator si tot n-am avut probleme, si ca si sfat imi permit sa va sugerez sa nu le achizitionati pe cele care au si deflector de aer pentru ca la viteze mari, in regim de autostrada, se pune sarcina suplimentara, pe motorasul de la stergatoare, in momentul in care sunt in coborare. Pretul e undeva in jurul a 30 lei/buc. Modelul il gasiti aici la pagina 13.

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                        @Flipper : pe ambele parti de 20 " ? am vazut la unii la sofer mult mai mare fatza de cea din dreapta ( la ford focus, model 2008 am vazut asa, erau lamele , oare se potrivesc ? )
                        Din fabrica vin cu stergatoare de 20" in ambele parti. Deci amandoua sunt egale. Daca vrei tu sa pui unu mai lung si unul mai scurt o faci pe barba ta, e posibil sa nu iasa cum te astepti. La masinile care vin di fabrica cu un stergatorul mai lung si unul mai scurt, bratul stergatorului din dreapta e mai lung si urca mai sus pe parbriz.

Comment

• ok. era si pt design ca imi place mult cum arata, dar o sa imi iau egale
                          multumesc pentru raspuns!

Comment

• se poate pune stergatoare inegale. stergatorul de la sofer sa fie mai mare ca sa acopere o suprafata mai mare din parbriz, iar la pasager un stergator mai mic ca sa nu se incalice cu cel de la sofer
                            sigpic

Comment

• Da ,se poate, dar cateodata bratul nu apasa destul de tare pe stergatorul asta mare si apar dare pe parbriz . Am incercat eu cu 23" satnga si 20" pe dreapta si cel de 23 nici cum nu am reusit sa-l fac sa stearga perfect.

@frankcadillac eu sunt f multumit pana acum de Alca, le am de 1 luna pe masina si sterg perfect fara zgomot , ambele de 20" (50 cm)
                              Last edited by Bad_Wolf; 18 November 2009, 13:58.
                              sigpic

Comment

• Am vazut prin Carref... parca o solutie cu care se sterge geamul cand este uscat si face ca apa sa se adune in picaturi si nu mai uda geamul. A folosit cineva asa ceva? Functioneaza? Daca da ma gandesc ca ar elimina cat de cat vesnica problema cu scartaiala stergatorului pe geam...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google