la carefura am vazut valeo aero. 70 lei bucata
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
@ Bad_Wolf : am luat eu Alca din Carrefour si pot sa spun ca sunt cele mai proaste stergatoare pe care le'am vazut in viata mea!
nu sterg deloc bine, abia la revenire poti vedea ceva prin parbriz si in plus scartaie enervant, asta de la prima folosire si pana azi!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
@Flipper : pe ambele parti de 20 " ? am vazut la unii la sofer mult mai mare fatza de cea din dreapta ( la ford focus, model 2008 am vazut asa, erau lamele , oare se potrivesc ? )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
nu vreau sa o luati pe post de sfat ,dar incercati sa intoarceti lamela in suportul de prindere si s-ar putea sa mearga ,asa am procedat cu stergatoarele mele ,unul sarea si unul nu stergea mai nimic ,acum am pace ,finut,in liniste ,se duc.........vin ,a mers.
Comment
-
Eu folosesc cu succes stergatoarele Carrefour (cele clasice nu cele aero, sunt ambalate individual in ambalaj galben) 24" stanga si 21" dreapta. Atat la clio cat si la logan, nu scartaie, nu topaie, sterg foarte bine si tin foarte mult (la clio le-am folosit aproape 14 luni)! Tin sa precizez ca am folosit si apa chioara in rezervorul de la spalator si tot n-am avut probleme, si ca si sfat imi permit sa va sugerez sa nu le achizitionati pe cele care au si deflector de aer pentru ca la viteze mari, in regim de autostrada, se pune sarcina suplimentara, pe motorasul de la stergatoare, in momentul in care sunt in coborare. Pretul e undeva in jurul a 30 lei/buc. Modelul il gasiti aici la pagina 13.
Comment
-
Originally posted by Tudor View Post@Flipper : pe ambele parti de 20 " ? am vazut la unii la sofer mult mai mare fatza de cea din dreapta ( la ford focus, model 2008 am vazut asa, erau lamele , oare se potrivesc ? )
Comment
-
Da ,se poate, dar cateodata bratul nu apasa destul de tare pe stergatorul asta mare si apar dare pe parbriz . Am incercat eu cu 23" satnga si 20" pe dreapta si cel de 23 nici cum nu am reusit sa-l fac sa stearga perfect.
@frankcadillac eu sunt f multumit pana acum de Alca, le am de 1 luna pe masina si sterg perfect fara zgomot , ambele de 20" (50 cm)Last edited by Bad_Wolf; 18 November 2009, 13:58.sigpic
Comment
Comment