poate incercati sa gasiti ceva la sh am vazut un logan (al unui prieten)cu stergatoare de vw polo model 2007...le-a gasit la dezmembrari(era praf masina facuta) si o luat tota chestia aia cu picior cu tot...este dintrun cauciuc care se muleaza pe geam si nici nu-l zgarie...si piciorul este misto de tot...
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
cine cunoaste modelu asta de stergatoare......ca am cautat de mam zapacit..... dak are cineva vreo idee sa imi dea niste detali va rog..Attached Filessigpic
Comment
-
Sunt stergatoare de Opel sau Clio, se gasesc la reprezentanta sigur.
Comment
-
Poza e facuta de mine...
Comment
-
Pai si eu n-am zis ca sunt de Clio. Mi-am dat seaman dupa stropitorile de parbriz.
Comment
-
Originally posted by uniccine cunoaste modelu asta de stergatoare......ca am cautat de mam zapacit..... dak are cineva vreo idee sa imi dea niste detali va rog..
Pretene driver de Logan modelu asta il gasesti si pt Logan dar la Carrefour kiar azi am vzt unu la la spalatorie cu stergatoare dastea din poza. se cumpara lamelele si au o kestoe de plastic care se pune p bratu original si sper sa nu mai scartaie sa sara sa nuj ce k p mine ma obsedeaza zici k taie lemne. Bafta si drumuri uscate
Comment
-
Da, exact stergatoarele se gasesc in Carrefour, se numesc Aero.
Comment
Comment