[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am facut 5 ani si jumate si tot cu stergatoarele din fabrica sunt .
    Am avut o tentativa sa le schimb dar am luat unele si nu s-au potrivit .Dar acum trebuie sa le schimb ca incep sa se rupa lamele de cauciuc care stau pe parbriz.(Ca altfel le mai tineam)
    Vreo recomandare ceva?Mai lung pe partea soferului si mai scurt la pasager?Sau iau exact de astea de care am avut
    sigpic
    !

Comment

• Din fabrica sunt 51-51, eu am 53 cu 53 si merg perfect. Poti pune si 55 sofer si 50 pasager sau alte combinatii. Daca tot iti cumperi si le tii asa mult, merita unele decente pe la 35-50 lei.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• dupa 3 ploi ALCA scartaie ... bag picioarele ... urmatoarea investitie Valeo

Comment

• Gata am luat unele no name la 15 lei bucata.
          Am luat 61 cm pe stanga si 45 pe dreapta,sper sa fie bune
          Revin cu poze apoi cu impresii.
          Last edited by vdmihai; 24 June 2010, 02:03. Reason: Completare!
          sigpic
          !

Comment

• Originally posted by Ciochy View Post
            dupa 3 ploi ALCA scartaie ... bag picioarele ... urmatoarea investitie Valeo
            Poti incerca si Champion, sunt foarte ok. Daca bugetul e mai mare te poti uita la Bosch.

Comment

• Astea care le-am luat s-au potrivit si nu se ating.
              Sunt multumit deocamdata de ele,sa vedem in timp
              Am gasit si la 90 lei bucata!!!
              Attached Files
              sigpic
              !

Comment

• Stai calm ca sunt si mai scumpe de 90 lei / bucata .

Cu dimensiunile astea, mai ramane triunghiul ala din care se scurg picaturi ?

Comment

• posibil sa nu ramana . eu am tot aero flat, ceva de genu celor lui mihai, la 12 lei bucata, nu mai stiu marca , deocamdata sunt bune, dar ramane o mica urma cum sterge ala de la sofer, ramane un semicerc sa zic asa:P , si acelasi stergator cand coboara, arunca cateva picaturi de apa pe partea dreapta, oricum sunt multumit la pretul asta

mihai, te rog sa pui poze cum vin pe masina. merci
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu mi-am luat la 9 lei bucata dar scartie ingrozitor(deocamdata doar cel de la pasager care are 3 luni vechime.cel de la sofer are cam 2 luni si merge acceptabil.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• sunt cu grafit ?alea sunt bunicele .

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
                        Stai calm ca sunt si mai scumpe de 90 lei / bucata .

Cu dimensiunile astea, mai ramane triunghiul ala din care se scurg picaturi ?
                        Cu cele vechi se scurgea ingrozitor,cu astea am mers cam cu 50/h si ce sa zic, o picatura tot s-a prelins in partea mea.Asta a fost la inceput dupa aceea a fost ok.Sa vad in continuare.

Originally posted by Tudor View Post
                        posibil sa nu ramana . eu am tot aero flat, ceva de genu celor lui mihai, la 12 lei bucata, nu mai stiu marca , deocamdata sunt bune, dar ramane o mica urma cum sterge ala de la sofer, ramane un semicerc sa zic asa:P , si acelasi stergator cand coboara, arunca cateva picaturi de apa pe partea dreapta, oricum sunt multumit la pretul asta

mihai, te rog sa pui poze cum vin pe masina. merci
                        La fel si la mine.Cel de la sofer arunca apa in partea dreapta dar nu e deranjant pentru mine,poate pentru pasager .
                        O sa le trag in poze si pe masina.
                        Imi place cum arata si macar nu mai ramane portiunea aia mica nestearsa la baza parbrizului(ati observat-o?).
                        sigpic
                        !

Comment

• Cam asa vin pe masina.
                          Trebuie sa rezolv cumva si bratele alea ruginite
                          Attached Files
                          sigpic
                          !

Comment

• Le dai jos si cu un smirgel (sper ca am scris bine)le freci si le dai cu grund si dupa aceea cu vopsea!

Comment

• @ mihai - poti face o poza si cu suprafata pe care sterg ? Cand mai ai praf pe parbriz sa dai cu ele apoi sa faci o poza, sunt curios pe ce suprafata sterg...

Comment

• nu mere greu ala de la sofer? mi se pare mare

de aratat, mie imi place cum arata
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google