If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Nu nea Brutus, s-au potrivit la fix, sunt aproape identice. Numai ca Loganul le are de 50 cm, iar astea sunt de 53 cm, ma refer la lungime desigur. Le am cam de 2 saptamani, si nu ma costat nimic. Sunt super multumit ca sterg bine, si nu fac zmotote deloc, iar de folosit le-am folosit destul ca sa inceapa sa-mi faca figuri.
Cu stima ,FLO.
Nu nea Brutus, s-au potrivit la fix, sunt aproape identice. Numai ca Loganul le are de 50 cm, iar astea sunt de 53 cm, ma refer la lungime desigur. Le am cam de 2 saptamani, si nu ma costat nimic. Sunt super multumit ca sterg bine, si nu fac zmotote deloc, iar de folosit le-am folosit destul ca sa inceapa sa-mi faca figuri.
Cu stima ,FLO.
pai si mie la 2 saptamani mergeau foarte bine si nu scartaiau dar pe la 6 luni cand probabil s-au tocit au inceput sa faca rau de tot
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Ai dreptate , dar fata de alea pe care le-am avut din fabrica ... nici nu compar. Alea faceau cumplit, parca era un film de groaza, macar stergeau bine,
Ai dreptate , dar fata de alea pe care le-am avut din fabrica ... nici nu compar. Alea faceau cumplit, parca era un film de groaza, macar stergeau bine,
cred ca nu dormeai noaptea cand te gandeai la zgomotul la alea vechi
nu stiu o sa ma mai interesez
"cui nu-i place , valea"
cand am facut drive test cu mcvu ploua doooooooooame ce scartaiau stergatoarele alea deja ma stresa si le-am oprit
la care baiatu care era cu mine stitii nu fac toate asa asta are o problema
dar sa stiti ca masina dumneavoastra va fiiiii foarte silentioasa
la care eu in gand: jura-te ma
Astazi m-am intors de la Rm Valcea (d'aia n-am ajuns la intalnire ) si m-au scos din minti stergatoarele. Imi venea sa le scot si sa le arunc in sant. De ce nu pun si astia ceva calumea?
Si eu am avut probleme cu stergatoarele din fabrica,scoteau un harait ingrozitor.Daca vroia sa doarma cineva in masina n-avea nici o sansa,erau bune pt sofer(daca nu innebunea si soferul).Le-am schimbat de vreo 6 luni si n-am mai avut probleme
Si eu am avut probleme cu stergatoarele din fabrica,scoteau un harait ingrozitor.Daca vroia sa doarma cineva in masina n-avea nici o sansa,erau bune pt sofer(daca nu innebunea si soferul).Le-am schimbat de vreo 6 luni si n-am mai avut probleme
cu ce le-ai schimbat
zi-ne nu ne lasa cu gura cascata
"cui nu-i place , valea"
Chiar asa. ce fel de stergatoare sunt bune. Eu am vazut 2 perechi in carfur care mi-au placut, dar nu stiu cat de bune sunt. Unele sunt curbate din fabrica, dar nu mai retin ce firma erau, si mai erau unele de la lampa cred( scria "pilot" pe ele) din aluminiu cu tot cu aripioare aerodinamice. Mi-au placut alea "pilot" dar poate sa-mi spuna cineva cat de buna e lama de stergere? Erau in jur de 15 lei bucata
azi am fost in Cora Pantelimon si mi-am luat stergatoare Aero parca asa le zice ,unul de 55cm(stanga) si unul 53cm(dreapta) dar se ating un pic unul de altul trebuia de 51cm ala din dreapta.le-am montat in parcarea magazinului si pe ploaie ca nu mai suportam zgomotul ala ca de usa de cripta.
astea noi sunt super deocamdata ,sa vedem in timp cum se manifesta.
azi am fost in Cora Pantelimon si mi-am luat stergatoare Aero parca asa le zice ,unul de 55cm(stanga) si unul 53cm(dreapta) dar se ating un pic unul de altul trebuia de 51cm ala din dreapta.le-am montat in parcarea magazinului si pe ploaie ca nu mai suportam zgomotul ala ca de usa de cripta.
astea noi sunt super deocamdata ,sa vedem in timp cum se manifesta.
vrem si noi poze
mai ai cutiile ?
"cui nu-i place , valea"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment