In 2 ani am schimbat 5 perechi de stergatoare din cauza zgomotului enervant al celui din stanga(sofer) Nu stiu ce sa mai fac Are careva vreo solutie?
[ZGOM] Discutii despre Scartaitul stergatoarelor si nu numai
Collapse
X
-
-
Cele stock sunt destul de bune, doar ca trebuiesc intoarse. Sa vedeti cum dispare zgomotul imediat. Le pun asa, doar ca sa te duci la ei sa le schimbi, iti pun unele mai proaste si le ia ei pe cele bune. Eu asa am auzit de la cineva care lucreaza la Dacia.
Comment
-
La mine sterge foarte bine stergatorul, dar scartaie cauciucul pe geam. Dupa ce se uda putin nu mai face asa.
Comment
-
Originally posted by 1.5 DCIcrisxx ce zgomot face? scartaie pe parbriz pentru ca il apasa prea tare arcul? mie mi-ar placea sa apese stergatorul ok si sa stearga bine cu un mic zgomot dar nu se intampla asa ...
sare lama pe parbriz si face un zgomot enervant.treaba dura e ca asta s-a intamplat in timp ce ploua,iar stergatoarele erau Bosch(originale nu facaturi)
explicatia cu arcul prea tare o am de la un tip care lucreaza la un service Dacia....
Comment
-
in mod normal pe ploaie medie ca intensitate nu ar trebui sa sara indiferent de marca stergatoarelor si de intensitatea cu care apasa arcul. lamelele alea de cauciuc se muleaza pe parbriz iar apa le faciliteaza alunecarea ...Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Originally posted by 1.5 DCIin mod normal pe ploaie medie ca intensitate nu ar trebui sa sara indiferent de marca stergatoarelor si de intensitatea cu care apasa arcul. lamelele alea de cauciuc se muleaza pe parbriz iar apa le faciliteaza alunecarea ...
nu sunt singurul care pateste asa ceva.mi se pare anormal ca cineva sa nu aibe probleme cu stergatoarele(posesorii de Logan)....
Comment
-
offtopic: normalul si anormalul sunt concepte destul de greu de definit si cu semnificatie diferita functie de multi parametrii.
OT: eu te cred ca ai avut bosch si ti-au sarit pe parbriz insa nu pot sa imi explic cum. indiferent de cat de tare ar apasa arcul ala, pe o ploaie medie ca intensitate (pe ploi slabute si mie imi sareau in draci cele de origine iar aste de 10 ron de acum imi scartaie) pelicula aia de apa faciliteaza alunecarea lamelelor stergatoarelor pe parbriz. acum, ma rog, asa ar fi normal ...Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Nu le-am vazut. Sunt Bosch cumva?
Comment
Comment