Cate Cabluri Electrice Are In Mufa O Oglinda De PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cate Cabluri Electrice Are In Mufa O Oglinda De PH2

Cate cabluri electrice are in mufa o oglinda de PH2 care are orientare electrica si dezaburire? 4 sau 6? Am inteles ca cele cu 6 sunt la noul Logan/Sandero unde le-a bagat semnalizatorul in oglinda.

Un prost mi-a rupt oglinda aseara pe partea pasagerului. Pur si simplu a dat-o peste cap si acum este varza. Una noua este vreo 250 de lei la dealer. Am gasit mai multe variante aftermarket ieftine 100 lei. Numai ca le iau prin curierat si trebuie sa verific inainte daca este ce caut.

....... ...
    Attached Files

Comment

Bag seama ca 5 fire estem. O sa desfac fata de usa dupa ce iau oglinda. Daca l-as fi gasit pe dobitocul care mi-a tras un calcai in oglinda praf l-as fi facut. Nu pentru ego, nu pentru ca dau 120 pe o oglinda, ci pentru ca scoteam din circut un excrement al societatii. Daca un prost da un sut la o oglinda de logan ph2, ce sa mai zic de cercopitecul care arunca cu mancare si oase peste un BMW ultimul ragnet parcat in parcare. Ca poate gandacii napadesc masina si animale racaie masina. Traim in Romania si sunt multi Visinescu se pare nestiuti de nimeni.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google