Salut, de curand am schimbat bucsile de la ambele bascule + capete de bara + bucsele de la bara stabilizatoare si de atunci la gropi troncane in partea din dreapta fata de parca sta sa se rupa . Multi mi-au spus ca este posibil sa se fi scurs uleiul din telescop si nu isi mai face cursa cum trebuie sau ceva de genul .. dar inainte sa schimb telescopul tin sa precizez ca se aude si un zgomot metalic ca si cand ar lovii arcul in taler (asta imi trece prin minte cand aud zgomotul ca ar lovii arcul in taler dar nu cred ca este asta ) .. astept pareri .
Probleme Roata Dreapta Fata .
Collapse
X
-
S-ar putea sa ai dreptate margelatu si sti de ce ? .. Pentru ca daca ma las pe masina in partea dreapta fata, nu troncane deloc .. Mai astept pareri dar pana atunci am sa verific si pivotul . Mersii de sfat !
P.S. Cand am schimbat bucsile am verificat si pivotii si erau destul de tepeni, adica ii miscam foarte greu cu mana, posibil sa nu il fi prins cum trebuie in fuzeta ?
Sau sa fi strans prea tare suruburile de la bucsile barii stabilizatoare care vin pe bascula si la gropi sa loveasca bara in brat ? .. (Incerc sa iau in calcul toate posibilitatile sa nu ma apuc sa schimb ceva ce nu este stricat )
Comment
-
eu dupa ce am dat bucsa de la bara stabilizatoare am bagat usor un levier si am vazut ca pivotul avea joc mare.la mine troncanea la viraje pspre dreapta in special la viteze mici si de vina a fost pivotul din stanga.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
si la mine imediat dupa ce am schimbat bucsile la bara stabilizare a aparut un zgomot metalic.dupa vreo 500 km a disparut.la schimbarea placutelor de frana am observat ca acea bucsa pe dreapta la bara se sparsese.de buna ce a fost sau ca am strans-o prea tare.ideea e ca acel zgomot a disparut.
Comment
-
Sper sa scap ieftin.
Originally posted by margelatu View Posteu dupa ce am dat bucsa de la bara stabilizatoare am bagat usor un levier si am vazut ca pivotul avea joc mare.la mine troncanea la viraje pspre dreapta in special la viteze mici si de vina a fost pivotul din stanga.
Originally posted by xXDanielXx View PostPe partea dreapta am avut si eu probleme ... am mers pe la 3 mecanici datorita sunetului acela metalic si verdictul a fost clar caseta de directie.
IN 15 minute a fost reparata si am plecat fericit acasa si cu - 150 lei :P
Originally posted by seg View Postsi la mine imediat dupa ce am schimbat bucsile la bara stabilizare a aparut un zgomot metalic.dupa vreo 500 km a disparut.la schimbarea placutelor de frana am observat ca acea bucsa pe dreapta la bara se sparsese.de buna ce a fost sau ca am strans-o prea tare.ideea e ca acel zgomot a disparut.
Comment
-
De ceva vreme si la mine se aude pe fata un dranganit cand dau in gropi plus un zgomot infundat venind din fata la trecerea printr-o zona unde soseaua este denivelata sau a fost reparata.Bielete si capete de bara au fost schimbate anul trecut,bielete bara stabilizatoare schimbate anul asta.Am suspendat o roata si am miscat de ea stanga dreapta si sus jos si nu am simtit nici un joc.Ma gandesc la bucse bascula si pivoti.
Numai pasionati pe site-ul asta."light up the darkness" Bob Marley
Comment
Comment