[ZGOM]Zgomot la ralanti (ambreiajul este de vina)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi andrei ... ca de fiecare data tu ma scoti din ceata , sa traiesti.
    @gogoasha69 eu nu am idee ... sorry
    For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• Am fost la serviceul dacia de aici din Constanta si a facut sefu de la ei proba cu mine in masina. am mers cativa km si am aflat ca zgomoul este de la injectie asa cum ziceai tu andrei , ceva cu "comon rail" . m-am linistit si am mai aflat ca eu trebuie sa schimb treptele (toate) la 3000 rot/min ... WOW. In fine ... bine ca nu e nimic stricat.
      For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo

Comment

• Si cel mai important, sa pui motorina buna, nu de la camionagii sau de la statii "fantoma".
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Andrei, de cand am facut resoftare imi pare ca motorul se aude mai tare.
          Este posibil?
          Doar mi se pare?

Comment

• Ti se pare. Daca era dCi era explicabil, dar la MPI nu.

Comment

• Mpi...
              Merci andrei...
              Autosugestia asta...

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                Si cel mai important, sa pui motorina buna, nu de la camionagii sau de la statii "fantoma".
                exact asta a insistat sa imi atraga atentia ... ca cica 99% din problemele cu care se confrunta acolo sunt din cauza motorinei proaste.

Comment

• Multi dintre noi cred ca au avut inainte dacia 1300. Mai tineti minte cum batea priza directa in relanty cind era cald afara si mai era si putin alergata masina? Asta se intimpla si la masinile noi. Cu una am ajuns eu la garantii si mi sa spus ca nu exista remediu ,chiar daca se schimba priza. Atunci nervos am plecat acasa si impreuna cu un prieten am dat cutia jos si am desfacuto in doua. Priza directa se prindea cu un stift ca acela de planetare si avea un joc destul de mare. Am scos stiftul si am dat afara priza. Dintr-un furtun de cauciuc ca acela de benzina,am taiat o saiba suficient de groasa incit pusa on capul prizei, a trebuit sa o fortez putin pe ax ca sa pot baga stiftul la loc. Atunci am constatat ca priza nu se mai misca usor dar nici rigida nu era datorita saibei de cauciuc. Am montat totol la loc si din ziua aceea nu a mai batyt priza directa. La logan nu am desfacut dar presupun ca este la fel si deaceea inclin sa cred ca este remediabil.

Comment

• o alta problema cu ambreiajul

Am fost la service sa imi lase ambreiajul mai jos,zis si facut !
                    Dupa o zi constat urmatoarele : apas ambreiajul si se aude taca-taca-taca...., in rest masina merge excelent,de la service mi-au spus ca trebuie sa schimb tot kitul de ambreiaj iar costurile vor fi de aprox. 1500-2000 lei.
                    Precizez ca merg cu acest taca - taca de 10000 km.
                    Am pana acum 95000 km si nu i`am skimbat absolut nimic in ciuda faptului ca o calc sportiv.
                    Ma puteti ajuta ? Nu vreau sa stau o zi intreaga in service pt un zgomot care valoreaza 2000 lei

Comment

• Exagerat mi se pare pretul, nu mai ai garantie?
                      La banii astia mai bine o vinzi si iei alta noua si gata, scapi de taca taca decat sa bagi 2000lei in ea pentru taca taca, sau o mai tii si dai radioul mai tare.
                      E cam furt pe fata, o masina ieftina la care se lauda ca au folosit piese bune cat de cat are componente la preturi ale unor marci cu pretentii.
                      Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

• Pretul ala nu e exagerat deloc si garantia nu acopera asa ceva, sunt consumabile.

Comment

• Era doar o parere personala, avand in vedere ca multa lume se plange de ambreiaj, ar fi placut sa tina ceva mai mult de 10.000km la banii astia. Cine mai are "noroc" sa faca si drumuri prin Bucuresti pe lumina are de schimbat vitezele de vreo catva ori bune si uite asa apare o uzura consistenta in putini km.
                          Si eu am avut sunetul ala cand aveam 1.4MPI-ul, la service mi-au zis ca asa fac toate insa nu a facut asa decat dupa 7000km. Oricat am incercat sa explic ca nu a facut asa de noua si s-a schimbat ceva nu am avut sorti de izbanda. Sunt prea multi factori de care depinde cate o piesa, motiv pentru care trebuie mers cu grija indiferent de masina ca sa nu ne coste.
                          Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

• Sincer,nu cred ca m`ar costa atat! A fost o parere a unui mecanic de la dacia! Azi am fost pana in bulgaria fara nici o frica ca m-ar lasa pe acolo ! In total am facut cam 800 km in 24 de ore ! Toata chestia a plecat de cand mi-a lasat ambreiajul mai jos.In rest nimic anormal ! Masina merge perfect si nu am de gand sa o vand fiind de marfa ... Si chiar as baga atatia bani in ea... Pt ca am nevoie de ea!Pt mine a fost prea buna fata de alte masini, chiar si straine... Ori am avut noroc de ea ori who knows ! Pt plimbare de croaziera exista si alte masini aa...apropo nu mai am garantie ...are 2 ani si 5 luni

Comment

• Si al meu PH2 are pb de genul asta..Dar de acum m-am linistit......Am inceput sa ignor acel sunet.....Daca se strica....Dacia Asistenta > Platforma> Service >GARANTIE !!
                              Asaa ca....Sa ne auzim cu bine si bafta tuturor !
                              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Normal ca apare si la Ph2, doar e tot Valeo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google