Unde Gasesc Aceste Becuri?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Gasesc Aceste Becuri?

am un set de lupe de la colegul cassilo, pana acum toate bune si frumoase, insa duminica am vazut ca mi s.a ars un bec, l.am scos insa nu gasesc pe nicaieri in afara de cassilo, modelul respectiv de becuri, si, ghinion, nu are pe stoc, ma poate ajuta cineva cu o alta sursa unde pot gasi aceste "strutzocamile" (vorba lui dsign), sau daca pot face ceva adptari sa potrivesc un alt bec, d2s de exemplu sau orice altceva ce merge si e mai des intalnit!
    becurile sunt identice cu cele din imagine!
    sigpic

esti sigur ca modelul asta de becuri il ai?stiam ca pe lupe sunt d2s sau h1..
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

carcasele alea negre din imagine nu stiu ce sunt, e o poza de pe net, insa becurile sunt identice
      sigpic

Comment

Ce lupe ai? Nu merge cu d2s si adaptor?
        MY CLA

Comment

lupe universale h1, h4, h7, h11, becurile, asa cum am mai zis sa numesc pjt...imediat revin cu poze reale cu becul
          sigpic

Comment

poze reale cu becul
            Attached Files
            sigpic

Comment

cu mii de multumiri colegului skandal am reusit sa gasesc si alta sursa, acum sa vad maine daca o rezolv, pentru cei ce mai au lupe ca ala mele o sa las si link.ul.
              rd-xenon.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=29938
              Last edited by nicu_rcn; 3 September 2013, 23:00.
              sigpic

Comment

Nu mi-am dat seama. Si eu ii am pe messenger, sunt seriosi baietii. Bafta!
                MY CLA

Comment

Si eu am comandat de la ei un set de lupe plus un bec cu 45 de ron,nu costa mult.

Comment

da, am vazut ca nu sunt foarte scumpe, insa sunt greu de gasit!
                    sigpic

Comment

Cum i-am zis si lui Nicu : cand faceti o treaba, faceti=o pana la capat cum trebuie !!!

Luati-va LUPE, nu minciuni d-astea. Interesati-va ce becuri au, daca se gasesc usor de schimbat, etc.

Iti statea rau Nicule cu niste D2S-uri de Mercedes/Audi/BMW ?
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

asa se intampla cand nu te pricepi, iei ce gasesti, ca pret nu a fost cine stie ce diferenta, adica daca aveam habar ceream cu bec d2s si poate era o mica diferenta, partea proasta e ca nu ii pot adapta bec d2s ca era mai simplu. asta e, m.a mancat, acum ma scarpin
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google