Usa Spate Blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usa Spate Blocata

Astazi am dat sa deschid din exterior usa spate stanga, fara succes.
    Am tras de manerul usii de cateva ori, acesta facea cursa normala (nu se simtea ca era intepenit sau agata ceva), dar fara sa se deschida usa.
    Prin interiorul masinii am miscat de butonul de blocare/deblocare usa, am incercat sa deschid usa din exterior, acelasi rezultat.
    Cu ajutorul inchiderii centralizate am descuiat/incuiat masina, dar usa ramanea tot blocata (incuiata).
    Am incercat sa deschid usa din interior, succes, am trantit usa, am incercat sa o deschid din exterior, imposibil.
    Mi-am adus aminte ca usile din spate au acea posibilitate de a le bloca accesul din interior pentru siguranta in caz ca pe bancheta din spate sunt copii.
    Se mai intampla cand spalam masina si stergeam canturile usilor sa agat cu carpa de acea mica clema si automat posibilitatea de a deschide usa din interior era era oprita.
    Am tot miscat stanga/dreapta acea clema cu gandul ca ceva se deblocheaza (prost gand, proasta idee).
    Acum vine partea tare, ceva de genul cum arata in desene animate cand unul din personaje incuie usa pe interior, scoate cheia si o inghite, eu dupa ce am frecat acea clema de pe cantul usii, am trantit usa si asa a ramas.
    Usa acum nu se poate deshide nici din exterior, nici din interior.
    ............v-ati oprit din ras?
    ............e acuma dragii mosului este careva cu vreo idee ce este de facut? (cheia nu o mai pot recupera)
    Cu mult respect dragi colegi de forum

daca poti intra in masina scoate bancheta spate si pe urma fata de usa. parca pe spate ai doar cleme si 2 torxuri(unu la deschidere si unul pe maner). Nu ma pricep dar asta mi-a venit prin cap

Comment

Sa incerci sa scoti fata de usa? Asa ai acces la broasca usii dupa care vezi ce s-a intamplat pe acolo(eu cred ca a sarit tija de legatura dintre maner si broasca, nu am idee cum se numeste exact).

Comment

Daca nu te pricepi si sa nu o strici si mai rau, mergi mai bine la un service

Comment

ma oameni buni, voi nu stiti sa cititi, sau cititi printre randuri ?
          omul a spus clar ca, cheia a ramas in masina, iar masina e ghiciti cum..... INCUIATA

Comment

Unde ai citit tu ca a ramas cheia in masina???
            Last edited by 77sky; 6 September 2013, 13:54.
            "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Eu am inteles ca nu ii functiona deschiderea din maner, iar acum a blocat usa definitiv, tragand din greseala siguranta aia antideschidere pentru copii si inchizand accidental usa.

Si acum nu mai are acces la suruburi pentru a desface fata de la usa.
              Nasol. Poate la service o pot scoate din balamale.

Comment

Originally posted by dorudorel View Post
                Acum vine partea tare, ceva de genul cum arata in desene animate cand unul din personaje incuie usa pe interior, scoate cheia si o inghite, eu dupa ce am frecat acea clema de pe cantul usii, am trantit usa si asa a ramas.
                ............v-ati oprit din ras?............e acuma dragii mosului este careva cu vreo idee ce este de facut? (cheia nu o mai pot recupera)

mmkelemen, citeste ce e bolduit

Comment

@Razvy tu ai citit tot ce a scris initiatorul?
                  Ce a scris colegul si tu bolduit era aluzie la cele povestite din desenul animat.
                  Si in alta ordine de idei, are o cheie de rezerva...
                  "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Nu cheia e problema, iar Loganul oricum se deschide cu..., dar nu intram in amanunte sa dam idei altora.
                    Last edited by 77sky; 6 September 2013, 13:55.

Comment

Daca omul este din Bucuresti si nu din ROMANIA, il lamuresc cum este cheia uitata in masina.
                      Daca are doar usa spate blocata, e mai dificil de umblat acolo cu usa inchisa si daca nu stie sa umble, mai bine merge la un service.

Ps,,daca are vreo tija sarita din clemele alea de plastic ale butucului sau vreo clema de prindere a tijei rupta, problema o poate remedia mai usor. Dar daca este stricat butucul in sine, atunci e mai belita treaba.
                      Last edited by 77sky; 6 September 2013, 13:55.

Comment

Sunt din Bucuresti.
                        Cheia este aluzia la faza comica din desene animate.
                        Ma gandesc sa scot chederul de la usa, poate ajung pe la tija care face legatura cu manerul de la exterior. Partea proasta este ca imi este cam naspa pt ca eu locuiesc la bloc si parca ma vad cu chederul scos, cu diverse sarme si sfori pe langa usa masinii, iar careva suna la 112 ca este un nemernic care vrea sa fure casetofonul de la masina.
                        O sa incerc faza asta cand ajung la cineva care are spatiu in curte si pot baga masina acolo.
                        Treaba cu scos plasticul interior de la use, cred ca nu merge pt ca pe cantul usii exista un surub care tine si el acel plastic (asa stiu ca este la usa fata). Aseara nu am mai avut chef sa ma uit la masina pt ca este parcata pe marginea drumului iar traficul auto este destul de intens.
                        Asta este, cand pe om il mananca blana..... se scarpina

Comment

A folosit inchiderea centralizata de pe consola,iar cheile probabil erau in contact,usa din spate fiind singura deschisa s-a decis sa o inchida.
                          "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Originally posted by dorudorel View Post
                            Sunt din Bucuresti.
                            Cat despre usa spate, nu are acel surub in lateral ca usa fata, are doar 2 suruburi, ala din maner si ala din clapeta de deschidere a usii. Stiu ce vorbesc pt ca eu deja am demontat fetele de usi (a se vedea in acest tutorial) si macaralele/tijele/ manerele exterioare si alte cele de prin ele.
                            Last edited by 77sky; 6 September 2013, 13:56.

Comment

Scoate fata de usa ca are doar 2 suruburi si ai acces la yala sa o deschizi. La fel am patit si eu la o masina zilele trecute.
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google