Usa Spate Blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pt ajutor !
    Recunosc m-a luat gura pe dinainte crezand ca plasticul de pe usa din spate are un surub pe cant la fel cum are usa pe fata.
    Acum am de lucru la 2 usi. Cu o oarecare perioada in urma, masina mea statea parcata "la bordura" si un om de bine imi propteste o talpa direct in usa fata dreapta (cea dinspre trotuar). Prinde orbu, scoate-i ochii.
    Pe vopsea se vedea o mare talpa de pantof/papuc/bocanc.
    Tabla era indoita in asa hal ca nu mai puteam deschide usa. Cand am fost la tinichigiu a trebuit sa bag un umar pe interior ca sa o mai pot deschide.
    Spuneam ca acum am de lucru pt ca dupa reparatia usii fata se aude ceva care nu este fixat prea bine iar usa spate sa o deblochez.
    Inca o data multumesc.

Comment

reparatie made in romania

Eram dator celor care mi-au sarit in ajutor cu idei despre cum pot ajunge la mecanismul usii spate care a ramas blocat "pe inchis".
      In primul rand a trebuit sa parchez masina in curte la cineva ca sa pot lucra in voie.
      Am scos bancheta din spate, spatarul a ramas la locul lui. Am incercat sa desfac fata de usa (capacul de plastic) dar era imposibil fara ceva unelte pentru ca, conturul unde este lipit capacul de usa este incadrat de rama usii (tocul usii).
      Nu aveam de ce sa apuc ca sa pot trage de acel plastic, care era lipit cu mastic si agatat de dublura usii cu niste cleme de plastic "braduti".
      Noroc cu o bucatica de tabla destul de groasa ca sa o pot indoi la un unghi de 90 de grade si in felul acesta sa o pot strecura pe sub plasticul acela, si plimbandu-ma pe tot conturul am tras pana l-am desfacut.
      Credeam da am scapat dar pana sa pot deschide usa, m-am chinuit si l-am injurat pa ala care a blocat-o. Nu stiam de unde sa actionez broasca usii si tot am orbecait, si tot am bombanit, pana din nimereala am putut deschide usa.
      Ok, am reusit macar sa o deschid si sa deblochez mecanismul pt siguranta copiilor (acea clema mica cu care blochezi usile spate). Eram foarte multumit ca macar pot folosi usa spate.
      "Sa trecem la treaba", am inceput sa demontez cam tot ce credeam ca ma ajuta sa desfac broasca usii si dupa ceva timp am reusit sa observ ca de vina este clema mica din plastic cu doua picioruse in care se fixeaza tija (sarma) de actionare din exterior.
      Nu am avut posibilitatea sa construiesc acea piesa de plastic sau sa fac rost de alta, si atunci am ales varianta romaneasca "leag-o ba cu sarma ca tine".
      Am rezolvat problema cu ajutorul unor coliere de plastic cu care se leaga manunchiul de cabluri electrice.
      Atasez cateva poze, sper sa va fie de folos.
      Attached Files

Comment

Ce va trebuie usa din spate ?
        Eu nu prea o folosesc si atunci cand o folosesc rog persoanele plimbarete sa se urce pe partea stanga ca pe dreapta este usa blocata si nu ca la @dorudorel ,am doar acutatorul blocat pe inchis ,as putea folosi usa pe manual dar la cate persoane transport eu nu merita efortul .

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google