Problema Servodirectie;presupun (Logan 1.5 DCi )

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Servodirectie;presupun (Logan 1.5 DCi )

Buna ziua .

In urma cu o saptamana in timp ce mergeam pe A2 , am sesizat un zgomot ( asemenea unei vibratii) cand rotesc lin de volan spre stanga .

Precizez ca zgomotul se aude doar cand iau usor stanga si la viteza de peste 80 km/h (aprox.)

Cineva mi-a spus ca este ceva legat de pompa de servo ,trebuie adaugat lichid .

Astept parerile voastre si mai ales daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema.

Am cautat pe youtube dar nu gasesc un "tutorial" unde ar fi pompa de servo.

Va multumesc .

As zice ca e un rulment. Asa am patit odata si s-a remediat prin inlocuirea rulmentului stanga-fata.

Comment

E plin forumul de topicuri despre problemele servodirectiei. Un search, doar.

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
      Last edited by IancuMIC; 13 September 2013, 21:45.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by stefan ion View Post
        As zice ca e un rulment. Asa am patit odata si s-a remediat prin inlocuirea rulmentului stanga-fata.

Multumesc pentru sfat. Alte opinii,daca ma mai poate ajuta cineva..

Originally posted by IancuMIC View Post
        E plin forumul de topicuri despre problemele servodirectiei. Un search, doar.

http://www.loganclub.ro/forum/proble...+servodirectie
        Niciuna din ele nu se aseamana cu problema mea.

Comment

Nu este un defect. Servo-directia este actionata electro-hidraulic.Motorul electric emite acest zgomot.Tiuitul este mai evident doar când pompa nu are sarcina posibil regulatorul de turatie sa nu poata pastra presiunea constanta.La relanti ai 5-7 bari iar in sarcina 79-86 bari.Incerca sa inlocuiesti uleiul de servodirectie daca ai mai mult de 2 ani cu el si verifica pe tester presiunea de lucru.

Comment

Inchidem aici!

mariusbd11, nu cream topicuri pentru fiecare caz particular in parte, ci le centralizam in tematici, tocmai pentru a fi usor de reperat problema.
            Daca am deschide fiecare un topic individual, pentru fiecare speta in parte, s-ar crea haos, munca de Sisif, in primul rand pentru cel "in necaz", in incercarea de a-si gasi o solutie printre zecile de thread-uri similare...

Link-urile de legatura le-a inserat in postul 3 colegul IancuMIC.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google