Probleme Cu Semnalizarea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Semnalizarea

Va salut!
    Am ceva probleme cu semnalizarea dreapta-spate.
    Uneori nu se aprinde deloc, in schimb se arinde stopul (palpaie de parca ar fi becul de semnalizare) . Becul e OK! Daca pun avariile, se aprinde fara nici o problema.
    In alte cazuri, cand apas frana, in loc de stop se aprinde becul de semnalizare.

Stie cineva care ar fi problema? Exista vreo solutie simpla pt asta?

Va multumesc anticipat!

Cineva zica ca faza asta e un scurtcircuit...Mai bine mergi la un electrician sa vezi ce zice, si sa iti repare problema...La noi in brasov, o gramada de taxiuri au problema asta, exact asa cum zici tu
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Becul respectiv nu are masa,desfa lampa si misca putin de bec.Se intampla des la logan,aceasta problema.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Stiu de problema asta..Inca nu am vazut faza asta la loganurile cu stopuri spate tip cristal...Doar la cele cu semnalizarea galbena
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by gavryus View Post
          Va salut!
          Am ceva probleme cu semnalizarea dreapta-spate.
          Uneori nu se aprinde deloc, in schimb se arinde stopul (palpaie de parca ar fi becul de semnalizare) . Becul e OK! Daca pun avariile, se aprinde fara nici o problema.
          In alte cazuri, cand apas frana, in loc de stop se aprinde becul de semnalizare.

Stie cineva care ar fi problema? Exista vreo solutie simpla pt asta?

Va multumesc anticipat!
          desfa lampile spate si la mufe mai stringi conectorii in special cel la care este legat firul negru care este masa asta tio spune un electrician care lucreaza in service dacia

Comment

Un electrician din DACIA service nu iti zice ce sa faci...Face el ca sa ia banu...Eu ziceam la un service oarecare, nu la DACIA ca astia au preturi astronomice
            Last edited by B 83 RMJ; 1 August 2008, 21:33.

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
              Un electrician din DACIA service nu iti zice ce sa faci...Face el ca sa ia banu...Eu ziceam la um service oarecare, nu la DACIA ca astia au preturi astronomice
              domnule draga din pacate pentru dumneata nu pot sa va iau banii pe forum ca altfel nu sti ce vas face

Comment

Rezolvarea e simpla, se scot mufele din triplele spate si se curata contactele, sunt oxidate.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                  Rezolvarea e simpla, se scot mufele din triplele spate si se curata contactele, sunt oxidate.
                  ANDREI de ce nu il penalizati pe cel care jigneste pe unul care cunoaste loganul ca pe nu mai spun ce

Comment

@gavryus metoda spusa de andrei e cea mai simpla si cea corecta am mai facut eu la un logan care a patit tot asa
                    sigpic

Comment

@iliecocu: Omul are warn, oricum.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        @iliecocu: Omul are warn, oricum.
                        nu am ce sa mai spun

Comment

Oxidarea mufelor e si motivul din care mi se aprinde martorul de lumina de ceata din bord atunci cand franez? Am mai avut candva problema aceasta, se aprindea martorul de ceata din bord la franare si intamplarea a facut ca intr-o seara sa vad ca becul 3 de la frana se aprindea intermitent chiar si atunci cand stateam cu piciorul pe pedala. Am schimbat becul si martorul nu s-a mai aprins. Acum nu mai palpaie becul 3 de la frana dar mi se aprinde ceata. O sa incerc sa curat toate contactele sa vad schimbarea, daca exista ...
                          sigpic
                          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Originally posted by ady_p View Post
                            Oxidarea mufelor e si motivul din care mi se aprinde martorul de lumina de ceata din bord atunci cand franez? Am mai avut candva problema aceasta, se aprindea martorul de ceata din bord la franare si intamplarea a facut ca intr-o seara sa vad ca becul 3 de la frana se aprindea intermitent chiar si atunci cand stateam cu piciorul pe pedala. Am schimbat becul si martorul nu s-a mai aprins. Acum nu mai palpaie becul 3 de la frana dar mi se aprinde ceata. O sa incerc sa curat toate contactele sa vad schimbarea, daca exista ...
                            mai repet inca o data lucrez ca electrian cunosc log cel mai bine este singura problema la triplele spate la cuple

Comment

Da ady si la tine e la fel ...A mai fost cineva pe forum ( radu_lyn parca) care a pus un filmuletz in care arata cum se aprinde ceata la semnalizare sau la franare . Umbla la mufa de la tripla si o cureti ( cum ne-a povestit si andrei un pic mai sus )
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google