Am o mare problema!!!Cand incerc sa parchez masina sau in alte cazuri care necesita mersul cu spatele,si iau viraj stanga trozneste ceva pe sub ea!Se aude foarte tare,aprox la fel cum troznea planetarele la daciile vechi.Masina are 16000km!!
Ajutorrrr!!!!
Collapse
X
-
-
-
Ma gandesc sa nu fie vreun pivot ceva, am patit eu dar se auzea cand treceam peste denivelari sau cand trageam de volan la maxim.
Comment
-
Vino cu ea la Polivalenta. Poate live ne dam mai bine seama.
Comment
-
Se auzea si inainte, cand masina era noua?
Comment
-
Hai sa-ti spun o chestie:la mine se aude ceva gen zanganit cutie de conserva(sau ca si cum ai trece peste o cutie de cola goala), cand fac stanga DOAR PE O ANUMITA STRADA de langa bloc. M-am uitat pe dedesupt la masina, m-am uitat la intersectie, sa nu fie vreun capac de canal ceva...Nimic! Nu-mi explic...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Problema lui @Stuke rezolvata, mai lasa iepurii in pace ca uite ce iese .
@Gusi, ce sa zic, singura explicatie ce o vad, bazandu-ma pe ce ai scris, e data de configuratia strazii. Poate ca iei curba mai puternic, nu ma refer la viteza ci la unghiul de virare al rotilor si e vreo problema la una dintre ele (pivot, bascula, planetara ...). Incearca sa mai virezi la acelasi unghi si in alta parte si vezi daca mai ai apare zgomotul respectiv.
Comment
-
@gusi: Cumva zgomotul descrie apare la bracare maxima?
Comment
Comment