Ajutor!! Sistemul De Racire Pus La "pamant"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mh_stanciu View Post
    Radiatorul la randul lui are cativa pori
    , iar de incalzit...se incalzeste doar jumatatea de sus
    Parerea mea este sa vezi cat costa curatarea radiatorului si care ar fi sansele sa se desfunde complet ,sau sa cumperi un radiator S H .Eu as merge pe varianta 2.

Comment

Uite aici ceva care cred ca merge si la masina: http://www.romstal.ro/concentrat-cur...id-1l-1-p50025
      sigpic

Comment

Eu zic ca cea mai buna solutie pentru tine este un alt motor luat din dezmembrari....e foarte posibil ca actualul motor ...(90% sun sanse sa fie ciupita garniture de la chiuloasa , caz in care cu tot cu inlocuire ...remodelare corp chiuloasa + sar putea sa mai dai si de alte problem etc...) sa te duca lejer spre 500-600 euro ...pe cand din dezmembrari poti lua un motor si cu 300 de euro bun...

Mai mult ca sigur iti poti inchipui si ce fel de ulei a pus fostul proprietar in motor....sau cine stie de cand nu a fost schimbat....asa ca tot motorul cred ca e compromis... la cum si-a batut joc de sistemul de racire ..imagineaza-ti si pt restul de lichide...
        Last edited by prometheus; 23 October 2013, 20:55. Reason: Automerged Doublepost
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

radiator nou,furtune,termostat si pompa de apa astea trebuiesc inlocuite.sa ai in vedere si caloriferul de la aeroterma din masina,doar dc nu ai caldura in masina. exista la magazine de piese auto si solutii de indepartat calcarul din instalatie, nu e nici prima nici ultima masina in care s-a bagat apa chioara in loc de antigel si apa distilata. am trecut si eu prin asa ceva cu un motor de opel astra 1.6 care a mers doar cu apa 2 ani si dupa ce am schimbat ce am scris mai sus nu am mai avut nici o problema.mi se pare aiurea sa schimbi motorul doar pentru atat...

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google